0

FLECTOR EP gel 60 g

K místní léčbě bolesti a zánětů šlach, kloubů a svalů způsobených úrazem u dospělých a dospívajících od 14 let.
Více informací
FLECTOR

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Flector EP Gel působí protizánětlivě, snižuje tvorbu otoků a zmírňuje bolest. Přípravek Flector EP Gel je určen u dospělých k místní léčbě poúrazových stavů pohybového aparátu, jako je pohmoždění kloubů, svalů, zánět šlach a k léčbě bolesti v krční a křížobederní oblasti. Dále pak k symptomatické léčbě lokalizovaných forem degenerativních revmatických onemocnění kolene (gonartróza) nebo prstů ruky (rhizartróza) a k léčbě projevů mimokloubního revmatismu.Dospívající od 14 let mohou používat Flector EP Gel ke krátkodobé úlevě od bolesti při akutních poranění, jako je natažení svalu, podvrtnutí nebo pohmoždění po tupém poranění.
FLECTOR

Parametry

SUKL kód
0014825
EAN
7680507160310
7680507160310
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Gel
Velikost balení
60 g
Věk od
Od 14 let
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
Výrobce
Ibi
Indikační skupina
Antirheumatica, antiphlogistica, antiuratica
Doprodej
Ano
Ano
Gel se nanáší na postižené místo 3-4x denně v množství 2-4 g. Doba léčby závisí na indikaci a dosažené odpovědi pacienta na léčbu.Doba léčby při poranění měkkých tkání by neměla být delší než 14 dní. Dospívající od 14 let by neměli používat gel bez porady s lékařem déle než 1 týden.
Léčivá látka je Diclofenacum epolaminum 1,292 g odpovídá Diclofenacum natricum 1,00 g ve 100 g gelu.Pomocné látky jsou makrogol-400-monostearát, makrogol 300, cetylstearyl-ethylhexanoát, kyselina polyakrylová, isopropylalkohol, parfém, trolamin, čištěná voda.
Přípravek Flector EP Gel se nesmí aplikovat na otevřené rány a na sliznice. Léčivý přípravek. Čtěte pozorně příbalový leták.

FLECTOR EP gel 60 g

93,00 Kč