0

VOLTAREN 140 mg 5 léčivých náplastí

Léčivá náplast účinně ulevuje od bolesti. Jde o tenkou, samostatně balenou léčivou náplast pro úlevu od akutní bolesti, zánětu a otoku, přímo v místě aplikace.
Více informací
VOLTAREN
Skladem
381,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Léčivá náplast Voltaren je lék, který ulevuje od bolesti. Patří do skupiny léčivých přípravků nazývaných nesteroidní protizánětlivé léčivé přípravky (NSAID). Poskytuje účinnou úlevu od bolesti. Z náplasti se účinná látka (diklofenak) postupně uvolňuje a proniká do místa vzniku bolesti.
VOLTAREN

Parametry

SUKL kód
0260584
EAN
5054563946744
5054563946744
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Náplast
Velikost balení
5 ks
Určeno pro
Dospělé
Věk od
od 16 let
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
Výrobce
Fidia Bouty
Dospělí a dospívající od 16 let: Doporučená dávka přípravku je jedna léčivá náplast jednou denně. Aplikujte jednu léčivou náplast na bolestivé místo. Maximální celková denní dávka je 1 léčivá náplast denně, a to i v případě, že máte více než jedno poraněné místo, které vyžaduje ošetření. Ošetřujte pouze jedno bolestivé místo, neošetřujte najednou více bolestivých míst.
Léčivou látkou je diclofenacum natricum. Jedna léčivá náplast obsahuje diklofenacum jako diclofenacum natricum 140 mg. Dalšími složkami jsou: Nosná vrstva: netkaná polyesterová fólie. Adhezivní vrstva: polyakrylátová disperze, tributyl-citrát, butylhydroxyanisol. Krycí vrstva: silikonizovaný papír.
Léčivý přípravek. Před použitím si pečlivě přečtěte příbalový leták. Diklofenak nesmí používat děti a dospívající mladší 16 let. Pokud jste těhotná nebo kojíte, domníváte se, že můžete být těhotná nebo plánujete otěhotnět, poraďte se se svým lékařem nebo lékárníkem dříve, než začnete tento přípravek používat.

VOLTAREN 140 mg 5 léčivých...

381,00 Kč

Mohlo by vás také zajímat