0

KLOSTERFRAU Octenidine 24 pastilek

Léčivý přípravek ke krátkodobé podpůrné léčbě zánětu sliznice dutiny ústní a hrdla s typickými příznaky zahrnujícími bolesti, zarudnutí a otok.
Více informací
KLOSTERFRAU
Skladem
182,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Přípravek Octenidine Klosterfrau obsahuje léčivou látku oktenidin-dihydrochlorid. Je to antiseptikum (dezinfekční látka), které je účinné proti patogenům prostřednictvím narušení jejich buněčné funkce. Pokud se do 4 dnů nebudete cítit lépe nebo pokud se Vám přitíží, musíte se poradit s lékařem.
KLOSTERFRAU

Parametry

SUKL kód
248382
EAN
4008617153122
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Pastilky
Určeno pro
Dospělé a dospívající
Věk od
Od 12 let
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
Výrobce
Klosterfrau Berlin GmbH, Berlín
Klosterfrau Berlin GmbH, Berlín
Pokud není předepsáno jinak, užívají dospělí a dospívající od 12 let jednu pastilku, která se nechá pomalu rozpustit v ústech, každé 2-3 hodiny.Maximální denní dávka je 6 pastilek. Cesta podání: Nechte pastilku pomalu rozpustit v ústech (orální podání). Bez doporučení lékaře nemá být přípravek Octenidine Klosterfrau užíván déle než 4 dny.
Léčivou látkou je octenidini dihydrochloridum. Jedna pastilka obsahuje octenidini dihydrochloridum 2,6 mg. Dalšími složkami jsou isomalt (E 953), kyselina vinná, ochucovací aroma (obsahuje propylenglykol, kávový extrakt a kyselinu 4-(2,2,3-trimethylcyklopentyl) butanovou, badyáníková silice, silice máty peprné a sukralóza (E 955).
Registrovaný léčivý přípravek. Před použitím si pozorně přečtěte příbalovou informaci.

KLOSTERFRAU Octenidine 24...

182,00 Kč