0

Isla Medic Hydro+ 20 pastilek

Odstraňují bolest v krku. Zklidňují podrážděné hlasivky. Vytváří ochrannou bariéru proti virům, bakteriím a alergenům. Vhodné pro dospělé, dospívající a děti od 6 let.
Více informací
Isla
Brzy skladem
183,00 Kč Vč. DPH

(9,15 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Isla Medic Hydro+ 20 pastilek

Pastilky Isla Medic Hydro plus odstraňují bolest v krku a zklidňují podrážděné hlasivky. Odstraňují potíže spojené s nachlazením a bolestí v krku (škrábání, pálení a chrapot). Používají se také při suchosti v ústech, chrání sliznici úst a krku. Vše díky hydrogel komplexu s kyselinou hyaluronovou a bylinnému islandskému lišejníku. Hydrogel komplex (karbomer, xantanová guma a kyselina hyaluronová) obsažený v pastilkách vytváří na podrážděné sliznici díky vysoké schopnosti vázat na sebe vodu (polysacharidová xantanová guma) a schopnosti zadržovat vodu (gelová složka karbomeru) ochranný film. Kyselina hyaluronová má unikátní fyzikální vlastnosti, díky nimž se vytváří na povrchu sliznice krku a úst ochranný zvlhčující film. Speciální extrakt z odolného islandského lišejníku pocházejícího z drsného klimatu dalekého severu obsahuje více než 80 % mucinů (hlenových látek). Ty se uvolňují při cucání pastilek a jako ochranný balzám se blahodárně rozprostřou po sliznici úst a po celém nosohltanu. Vytváří tak ochrannou bariéru proti virům, bakteriím a alergenům. Patentovaná technologie Optaflow® navíc pozitivně ovlivňuje tvorbu slin a zvlhčení podrážděné sliznice úst a krku.
Isla

Parametry

EAN
4104480462030
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Pastilky
Velikost balení
20 ks
Určeno pro
Dospělí a děti
Věk od
Od 6 let
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Engelhard Arzneimittel GmbH & Co. KG
Dospělí a děti od 6 let užívají až 6 pastilek denně (dle potřeby v průběhu dne). Nechejte pastilku volně rozpustit v ústech.
Přípravek obsahuje vodný extrakt z islandského lišejníku (0,4-0,8:1), karbomer, xantanovou gumu a kyselinu hyaluronovou.
Při nadměrném užití pastilek se může (u citlivých jedinců) vyskytnou projímavý účinek nebo žaludeční nevolnost. V ojedinělých případech může dojít k alergické reakci.

Isla Medic Hydro+ 20 pastilek

183,00 Kč