0

DRILL 24 pastilek bez cukru

Kombinovaný přípravek s antiseptickým a lokálně anestetickým účinkem.
Více informací
DRILL
Brzy skladem
177,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Léčivá látka chlorhexidin je účinné antiseptikum již při nízkých koncentracích a působí na téměř veškeré patogeny vyskytující se v dutině ústní a hltanu, na gramnegativní i grampositivní bakterie, kvasinky i plísně. Rychle se naváže na povrch bakterie, tlumí bolest. Přítomná aromata se rovněž podílejí na účinnosti přípravku, sliznice desinfikují, zjemňují a zklidňují podráždění. Používá se k desinfekci, zmírnění a léčbě zánětů a infekcí.
DRILL

Parametry

SUKL kód
15426
EAN
3577056006036
3577056006036
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Pastilky
Velikost balení
24 ks
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
Výrobce
Dietetique et pharmacie S.a.s
Dospělí: Nechte rozpustit v ústech 1 pastilku 4 x denně. Děti od 6 do 15 let věku: Nechte rozpustit v ústech 1 pastilku 2 - 3x denně. Interval mezi dvěma dávkami by měl být nejméně 2 hodiny u dospělých pacientů a 4 hodiny u dětí. Nepoužívat déle než 5 dní a ne těsně před jídlem či pitím.
Léčivými látkami jsou: Chlorhexidini digluconas a Tetracaini hydrochloridum. Pomocnými látkami jsou kyselina askorbová, složené aroma, složené mentolové aroma, amonium-glycyrrhizát, aspartam, isomalt.
Pozorně čtěte příbalovou informaci. Neužívejte přípravek jestliže jste alergický(á) na lokální anestetika, chlorhexidin a ostatní složky přípravku. Přípravek nesmí užívat děti do 6 let.

DRILL 24 pastilek bez cukru

177,00 Kč