1

Walmark Proenzi krém 100 ml

Proenzi® krém, pro snížení stuhlosti a zvýšení hybnosti v oblasti kloubů. Lehký, nemastí a nezanechává skvrny. Po aplikaci se okamžitě vstřebává a zanechává příjemný, svěží pocit. Kém je vhodným doplňkem k dalším výrobkům řady Proenzi® – tablety Proenzi® 3+ a Proenzi® Comfort.
Více informací
Skladem
185,00 Kč Vč. DPH

(1,85 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Walmark Proenzi krém 100 ml

Proenzi® krém s rychlým vstřebáváním je určený k masáži kůže v oblasti kloubů a kloubního okolí. Obsahuje unikátní kombinaci tří látek – glukosamin sulfát, Boswellia serrata extrakt a MSM. Masáže jsou vhodné u stavů souvisejících s projevy kloubních obtíží a zároveň se podílí na snížení ztuhlosti a zlepšení hybnosti. Navíc obsahuje eukalyptový olej, jalovcovou silici, kafr a menthol. Tyto látky prohřívají postižené místo a přispívají k dosažení pocitu úlevy. Krém je lehký, nemastí a nezanechává skvrny. Po aplikaci se okamžitě vstřebává a zanechává příjemný, svěží pocit. Je založen na vodní bázi, je šetrný a je velmi dobře snášen. Proenzi® krém je vhodným doplňkem k dalším výrobkům řady Proenzi® – tablety Proenzi® 3+ a Proenzi® Comfort.

Parametry

EAN
8596024008235
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Krém
Velikost balení
100 ml
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Kosmetika
Několikrát denně masírujte krouživým pohybem kůži v postižené oblasti.

Glukosamin Sulfát, MSM, extrakt Boswellie serraty, eukalyptový olej, jalovcovou silici, kafr, mentol a další složky.

Aqua, Paraffinum liquidum, Alcohol denat., Glyceryl stearate, Cetyl alcohol, Ceteareth-20, Glucosamine sulfate, Dimethyl sulfone, Linum usitatissimum seed oil, Menthol, Methyl salicylate, Camphor, Ceteareth-12, Cetearyl alcohol, Cetyl palmitate, Boswellia serrata extract, Eucalyptus globulus leaf oil, Juniperus communis wood oil, Turpentine, Xanthan gum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium polyacrylate, Hydrogenated polydecene, Trideceth-6, D-limonene

Walmark Proenzi krém 100 ml

185,00 Kč