0

Phyteneo Roztok po bodnutí hmyzem roll on 10ml

Roztok ke zklidnění pokožky po bodnutí nebo štípnutí hmyzem, žahnutí kopřivou, medúzou apod. V praktickém balení do kapsy, kabelky apod.
Více informací
Phyteneo
Skladem
147,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Rychlá pomoc po bodnutí či štípnutí hmyzem, žahnutí kopřivou, medúzou a dalším podráždění pokožky.\n Jednoduchá a bezpečná aplikace formou roll-on.\n Díky obsahu amoniaku pomáhá předcházet rozvinutí reakce (otok, svědění), zároveň tlumí podráždění po bodnutí/žahnutí. Ideální je aplikovat roll-on co nejdříve po štípnutí/žahnutí.\n Benefity\n • komplexní účinek\n • příjemně chladí, snižuje pocit pálení a svědění\n • forma aplikace je vhodná i pro děti, např. při pobytu v přírodě, na táborech • s obsahem bylinných extraktů\n Popis\n Roztok obsahuje amoniak, který brání rozvinutí reakce. Díky přítomnosti látek cetylpyridinium chlorid, ethanol a isopropanol přípravek vyčistí postižené místo a napomáhá tlumit nepříjemné vjemy po bodnutí.\n Bylinný extrakt z měsíčku lékařského a divizny malokvěté hojí a zklidňuje podrážděnou pokožku, mentol příjemně chladí podrážděné místo. Levandulová silice dodává příjemnou vůni.
Phyteneo

Parametry

EAN
8594071270155
8594071270155
Cesta podání
Kožní
Velikost balení
10 ml
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Děti od 3 let
Režim výdeje
Kosmetika
Aplikujte přímo na postižené místo, ideálně co nejdříve po bodnutí či žahnutí. Rozetřete a nechte působit.
Extrakt měsíčku lékařského Extrakt divizny malokvěté Silice z levandule lékařské Alkohol denaturovaný Amoniak Menthol Cetylpyridinium Chloride, butylene glycol, propylene glycol, laureth-9

Phyteneo Roztok po bodnutí...

147,00 Kč