0

Australian Bodycare Tea Tree Oil 30 ml

100% čistě přírodní přípravek na kožní problémy.
Více informací

Velikost balení:

30 ml
10 ml
Skladem
255,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

100% čistý přírodní Tea Tree Oil pochází z Austrálie a získává se destilací vodní parou z listů čajovníku Melaleuca Alternifolia. Tea Tree Oil si můžete zakoupit v jeho čisté formě - 100% koncentrát - od Australian Bodycare a před použitím na pokožku, vlasy a nehty si jej sami naředit. Tea Tree Oil má díky koncentrovanému složení hojivé účinky na pokožku, ale zároveň je šetrný k pokožce a působí na obrovské množství problémů od svědění až po štípance od komárů. Pomáhá obnovit normální bakteriální flóru pokožky a při trvalém používání bude působit jako přírodní prevence.

 

Parametry

EAN
5709455006012
5709455006012
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Olej
Velikost balení
30 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Australian Bodycare

1. Přidejte 100% čistý Tea Tree Oil do kvalitního rostlinného oleje. Všechny výrobky Australian Bodycare obsahují správné množství oleje Tea Tree, které zajišťuje antiseptické účinky této účinné látky. Hojivý účinek oleje můžete vyzkoušet také přidáním několika kapek čistého oleje do rostlinného oleje potravinářské kvality. Zkuste přidat čistý Tea Tree Oil do kvalitního mandlového oleje a vmasírujte jej do pokožky těla. Využijete jak Tea Tree Oil, který je známý tím, že působí proti bakteriím, tak mandlový olej, který má skvělé hydratační vlastnosti.

2. Aplikujte vatovým tamponem nebo tyčinkou do uší na pupínek nebo štípance od hmyzu. Olejem můžete jemně potřít štípnutí komárem nebo hmyzem. Použijte vatový tampon a jemně poklepejte přímo na místo. Protože Tea Tree Oil působí proti bakteriím, působí jako zklidnění i výživa pokožky podrážděné kousnutím, bodnutím. Vezměte prosím na vědomí, že Tea Tree Oil je třeba ředit, pokud jej chcete aplikovat na větší plochu pokožky, například na vyrážku nebo více pupínků.

3. Osvěžující koupel s Tea Tree Oil. Přidáním několika kapek 100% čistého oleje Tea Tree do vany nebo koupele nohou okamžitě pocítíte svěží pocit a vůni. Při namáčení ve vaně pocítíte hloubkový čisticí účinek oleje na pokožce a na všech problematických místech. 100% čistý a koncentrovaný Tea Tree Oil můžete zakoupit v 10 ml. nebo 30 ml. lahvičce.

Obsahuje 100% čistý Tea Tree Oil.
Pokud se má přípravek použít na větší plochu pokožky, je důležité jej zředit. Přečtěte si pokyny k míchání a další informace o přípravku v informačním letáku.

Australian Bodycare Tea...

255,00 Kč