0

BIODERMA Sébium Čištění a eliminace nedokonalostí pleti dárkové balení

Kosmetická sada s dárkem. Čistící pěnivý gel na mastnou, smíšenou nebo aknózní pokožku. Intenzivní a zklidňující krém na citlivou a oslabenou pleť se sklonem k akné. Dárek konjaková houbička pro jemný peeling, čištění a odličování pleti.
Více informací
Bioderma
Brzy skladem
369,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

BIODERMA Sébium Čištění a eliminace nedokonalostí pleti dárkové balení

BIODERMA SÉBIUM MOUSSANT GEL 100 ML Pěnivý gel na každodenní čištění smíšené nebo mastné pokožky. Sébium Moussant obsahuje nedráždivé látky, jemně čistí pokožku. Sébium Moussant snižuje vylučování mazu a čistí pokožku díky složce Fluidactiv, která též reguluje kvalitu mazu. Přípravek neobsahuje mýdlo, je velmi dobře snášen pokožkou a nedráždí oči. Sébium Moussant nezpůsobuje tvorbu komedonů.

BIODERMA SÉBIUM SENSITIVE 30 ML Intenzivní zklidňující a hydratační krém pro péči o podrážděnou aknózní pokožku. Bioderma Sébium Sensitive použitím patentované technologie SeboRestore Fluidactiv vyrovnává složení kožního mazu, čímž ovlivňuje hlavní příčinu vzniku akné a skvrn citlivé pleti a dlouhodobě obnovuje přirozené hydratační funkce ,a dále pak zabraňuje tvorbě nových skvrn, začervenání a pupínků. Bioderma Sébium Sensitive působí také proti dlouhodobým problémům s pletí a pomáhá dosáhnout zklidněné, odolnější, příjemnější a jemnější pleti. Bioderma Sébium Sensitive s obsahem InflaStopcomplexu zklidňuje podráždění a eliminuje zánětlivé a začervenalé skvrny, aby nedocházelo k tvorbě pupínků. Díky glycerinu hydratuje pleť na více než 12 hodin. Matující pudry se zinkem snižují lesk -okamžitě a dlouhodobě, přípravek je dále vhodným podkladem pro make-up. Přípravek je dermatologicky testován, je hypoalergenní s dobrou snášenlivostí.

Bioderma

Parametry

EAN
725765188168
725765188168
Cesta podání
Kožní
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
NAOS
Sébium Gel Moussant: Naneste 1-2krát denně na navlhčený obličej, napěňte, důkladně opláchněte a pokožku jemně osušte. Je vhodný i jako pěna na holení. Sébium Sensitive zklidňující krém: 1-2krát denně aplikujte na pokožku po použití čistícího produktu z řady Sébium. Vhodný i jako podklad pod make-up.
kyselina salicylová a kyselina glykolová, glukonát zinečnatý, caprylyl/capryl glukosid, optimální pH

BIODERMA Sébium Čištění a...

369,00 Kč