0

BIODERMA Photoderm MINERAL SPF 50+ 100 g

První opalovací sprej bez chemických filtrů vhodný na atopickou, dětskou a citlivou pokožku při sluneční alergii tetolerujúcej filtry
Více informací
Bioderma

Možnosti doručení

DPD99 Kč
Zásilkovna79 Kč
PPL99 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Česká pošta79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Lidé s mastnou a smíšenou pletí nebo pletí se sklonem k akné často bojují s nedokonalostmi pleti, s kterými se automaticky pojí typ jejich pleti, jakými jsou např. pupínky, tmavé nebo začervenalé skvrny. Při kontaktu se sluncem pak vznikají další nedokonalosti, nebo se zhorší stav těch, které již na pleti jsou. Skvrny jsou tmavší a výraznější, póry jsou viditelnější a červené skvrny se vrací v plné síle. Photoderm COVER Touch SPF 50+ je přizpůsoben smíšené i mastné pleti a obsahuje pouze to nejnutnější pro tyto typy pleti.
Bioderma

Parametry

EAN
3401598588593
3401598588593
Léková forma
Sprej
Velikost balení
100 g
Určeno pro
Dospělí a děti
Věk od
od 6 měsíců
Režim výdeje
Kosmetika
Ke každodennímu použití po nanesení hydratační péče o pleť. Pro bezchybnou pleť s matným finišem bez efektu masky rozetřete produkt na pleť od středu obličeje směrem ven.K dokonalému vzhledu obličeje můžete použít mixér nebo štětec na make-up.Rovnoměrně a vydatně naneste na obličej a krk (malé množství produktu snižuje úroveň ochrany před sluncem).
SUN ACTIVE DEFENSE, Patent Fluidactiv
DECYL OLEATE, DICAPRYLYL CARBONATE, ZINC OXIDE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE,nCOCOGLYCERIDES, TITANIUM DIOXIDE, SILICAnDIMETHYL SILYLATE, POLYHYDROXYSTEARIC ACID,nTOCOPHERYL ACETATE, HYDROGENATED PALMnGLYCERIDES CITRATE, STEARIC ACID, ALUMINA,nTOCOPHEROL. [BI 694]
Vyhněte se kontaktu s tkaninami. Dospělí: V případě, že se na pokožce objeví stopy po opalování, je třeba ji vyčistit. Aplikujte na zdravou pokožku. Nadměrné vystavení se slunci může poškodit zdraví i při použití ochrany proti slunci.

BIODERMA Photoderm MINERAL...

401,00 Kč