0
  • Photoderm AKCE

BIODERMA Photoderm COVER Touch MINERAL SPF 50+ tmavý 40 g

Vysoce krycí prodyšný minerální make-up. Sluneční ochrana SPF 50+ před UVA, UVB a viditelným světlem. Smíšená, mastná pokožka, akné.
Více informací
Bioderma
Brzy skladem
562,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Lidé s mastnou a smíšenou pletí nebo pletí se sklonem k akné často bojují s nedokonalostmi pleti, s kterými se automaticky pojí typ jejich pleti, jakými jsou např. pupínky, tmavé nebo začervenalé skvrny. Při kontaktu se sluncem pak vznikají další nedokonalosti, nebo se zhorší stav těch, které již na pleti jsou. Skvrny jsou tmavší a výraznější, póry jsou viditelnější a červené skvrny se vrací v plné síle. Photoderm COVER Touch SPF 50+ je přizpůsoben smíšené i mastné pleti a obsahuje pouze to nejnutnější pro tyto typy pleti. 1. Díky 100% minerálním slunečním filtrům chrání před UVB i UVA zářením a viditelným světlem. Pokožku nepřetěžuje, a navíc posiluje sebeobranné schopnosti pokožky proti biologickým dopadům UVA záření. Kombinuje UV filtry a patentovanou biologickou ochranu, která zlepšuje schopnost pokožky bránit se. Podílí se tak na dlouhodobé péči o pleť a její zdraví, a to i při jejím vystavení slunci. 2. Zkrášluje pleť: sjednocuje odstín pleti a dokonale kryje všechny nedokonalosti díky vysoké koncentraci minerálních pigmentů. Vysoké krytí také zabraňuje vzniku nových tmavých skvrn, které může vyvolat viditelné světlo. 3. Snižuje riziko vzniku dalších skvrn díky patentu Fluidactiv™ a pleť zmatňuje po dobu 8 hodin. Neblokuje póry a díky tomu s každým dnem snižuje potenciál vzniku dalších nebo zhoršení již existujících nedokonalostí.
Bioderma

Parametry

EAN
3701129802724
3701129802724
Léková forma
Make-up
Velikost balení
40 g
Určeno pro
Dospělí a dospívající
Režim výdeje
Kosmetika
Akce
BIODERMA
BIODERMA
Ke každodennímu použití po nanesení hydratační péče o pleť. Pro bezchybnou pleť s matným finišem bez efektu masky rozetřete produkt na pleť od středu obličeje směrem ven. K dokonalému vzhledu obličeje můžete použít mixér nebo štětec na make-up. Rovnoměrně a vydatně naneste na obličej a krk (malé množství produktu snižuje úroveň ochrany před sluncem).Po pocení, plavání nebo osušení ručníkem aplikujte krém znovu, abyste zachovali ochranu.
SUN ACTIVE DEFENSE, Patent Fluidactiv
Zinc Oxide [Nano], Aqua/Water/Eau, Isododecane, Titanium Dioxide (Ci 77891), Corn Starch Modified, Dicaprylyl Carbonate, Titanium Dioxide [Nano], Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Iron Oxides (Ci 77492), Silica, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Triethoxycaprylylsilane, Magnesium Sulfate, Pentylene Glycol, Propanediol, Stearalkonium Hectorite, Iron Oxides (Ci 77491), Hydrogenated Lecithin, Dimethicone, Sodium Citrate, Iron Oxides (Ci 77499), Propylene Carbonate, Ectoin, Mannitol, Propyl Gallate, Xylitol, Rhamnose, Citric Acid, Lauroyl Lysine, Tocopherol, Fructooligosaccharides, Caprylic/Capric Triglyceride, Laminaria Ochroleuca Extract. [Bi 2004]
Vyhněte se kontaktu s tkaninami. Dospělí: V případě, že se na pokožce objeví stopy po opalování, je třeba ji vyčistit. Aplikujte na zdravou pokožku. Nadměrné vystavení se slunci může poškodit zdraví i při použití ochrany proti slunci.

BIODERMA Photoderm COVER...

562,00 Kč