0
  • Photoderm AKCE

BIODERMA Photoderm BRONZ olej SPF 30 200 ml

První suchý opalovací olej s ochranným faktorem 30, který aktivuje a prodlužuje přirozené opálení.
Více informací
Bioderma
Skladem
656,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Když vystavujeme naši pokožku slunci, vystavujeme ji 2 typům UV záření, UVA a UVB. Ty způsobují pokožce viditelné i neviditelné účinky, jakými jsou: - opálení nebo spálení. - oxidační stres a snížení obranyschopnosti kůže, které vedou k viditelným účinkům, jako je stárnutí kůže a rakovina kůže. Abychom těmto účinkům předešli, aniž bychom pokožku zatěžovali, vytvořila BIODERMA tzv. buněčnou ochranu. Ta doplní působení UVA/UVB filtrů, a chrání buňky před oxidačním stresem díky vitaminu E, který je silným antioxidantem. Komplex BRONZ, který je inovací společnosti BIODERMA, stimuluje přirozený biologický proces opalování, takže pokožka je chráněná před sluncem, aniž byste museli dělat kompromis v krásném opálení.
Bioderma

Parametry

EAN
3701129803578
3701129803578
Léková forma
Olej
Velikost balení
200 ml
Určeno pro
Dospělí
Režim výdeje
Kosmetika
Akce
BIODERMA
Nanášejte několikrát denně při pobytu na slunci. Lze aplikovat na obličej, tělo i vlasy. Naneste rovnoměrně a vydatně před pobytem na slunci (příliš malé množství produktu snižuje úroveň sluneční ochrany).Znovu aplikujte po plavání nebo tření. Před nanesením na obličej nastříkejte do dlaně.
KOMPLEXNÍ OCHRANA, vitamín E, Komplex BRONZ, který je inovací společnosti BIODERMA
AQUA/WATER/EAU, DICAPRYLYL CARBONATE, OCTOCRYLENE, METHYLENE BIS- BENZOTRIAZOLYLnTETRAMETHYLBUTYLPHENOL [NANO], BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, HYDROXYPROPYL DIMETHICONEnBEHENATE, METHYLPROPANEDIOL, ECTOIN, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, TYROSINE, COPPER GLUCONATE,nHELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, DECYL GLUCOSIDE, C20-22 ALKYL PHOSPHATE, C20-22nALCOHOLS, CETEARYL ALCOHOL, XANTHAN GUM, COCO-GLUCOSIDE, CAPRYLYL GLYCOL, GLYCERIN, GLYCERYLnSTEARATE, ACETYL HEXAPEPTIDE-1, DEXTRAN, PENTYLENE GLYCOL, PROPYLENE GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL,nCITRIC ACID, DISODIUM EDTA, SODIUMnHYDROXIDE, TOCOPHEROL, FRAGRANCEn(PARFUM). [BI 564]
Vyhněte se kontaktu s tkaninami. Dospělí: V případě, že se jedná o pokožku, která je v kontaktu s pokožkou, je třeba ji vyčistit. V případě zasažení očí je okamžitě vypláchněte a důkladně. Kojence a malé děti nepouštějte na slunce. Nadměrné vystavení slunci může poškodit zdraví. Nezdržujte se na slunci příliš dlouho.

BIODERMA Photoderm BRONZ...

656,00 Kč