0

BIODERMA Sébium Night peel 40 ml

Jemný chemický peeling na domácí použití během noci určený na smíšenou až mastnou pokožku. Redukuje nedokonalosti pleti a navrací jí jas.
Více informací
Bioderma
Skladem
526,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Sébium Night Peel nabízí účinnost jemného domácího peelingu pro smíšenou až mastnou pleť s nedokonalostmi. Dospělé ženy podstupují dermatologický chemický peeling určený k exfoliaci pleti s cílem omezit nedokonalosti, dosáhnout rychlejší regenerace kožních buněk a obnovit přirozený jas pleti.Pro lidi obtížně snášející intenzivní dermatologická ošetření a pro ženy, které hledají domácí postup přípravy pleti před peelingovou procedurou, jsou ideální volbou produkty pro domácí peeling.
Bioderma

Parametry

EAN
3701129801369
3701129801369
Léková forma
Peeling
Velikost balení
40 ml
Určeno pro
Dospělí a dospívající
Režim výdeje
Kosmetika
Nanášejte večer na čistou, suchou a nepodrážděnou pleť, po dobu 4 týdnů. Ráno obličej opláchněte. Mezi jednoltivými kúrami si dejte měsíc přestávku.
kyselina glykolová, patentovaný komplex Fluidactiv, D-pantenol
AQUA/WATER/EAU, GLYCOLIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, PANTHENOL, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, DIPROPYLENE GLYCOL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, MANNITOL, PROPYL GALLATE, XYLITOL, SODIUM METABISULFITE, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 761]
Mezi obdobími aplikace produktu vždy 1 měsíc vynechte. U citlivé pleti se mohou objevit nepříjemné pocity nebo mírné zarudnutí; v takovém případě aplikujte produkt méně často. Vyhýbejte se kontaktu s očima. Během používání se vyvarujte opakovaného a dlouhodobého slunění. V případě slunění použijte vhodnou úroveň ochrany před sluncem.

BIODERMA Sébium Night peel...

526,00 Kč