0

PREVENTAN Junior + vitamin C 90 tablet

Cucavé tablety k dlouhodobému užívání pro Vaše děti. S vitaminem C pro imunitu.
Více informací
PREVENTAN

Velikost balení:

90 ks
30 ks
Skladem
523,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Preventan® Junior obsahuje originální aktivní látku ProteQuine® (aminokyseliny, oligopeptidy, nukleotidy) a inulin. Navíc je obohacen o vitamin C, který přispívá k normální funkci imunitního systému a ke snížení míry únavy a vyčerpání. Inulin je rozpustná vláknina původem z čekanky, která doplňuje tento přípravek o další aktivní složku. Se sladidlem přírodního původu z rostliny stévie sladké. Určeno k dlouhodobému užívání.
PREVENTAN

Parametry

EAN
8595103956207
8595103956207
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
90 ks
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od 3 let
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Svus Pharma
1 tableta (pastilka) denně, nechte volně rozplynout v ústech.

Aktivní složky v tabletě: ProteQuine® (oligopeptidy, nukleotidy, aminokyseliny) - 1 mg Inulin - 207 mg Vitamin C - 13,2 mg (kys. askorbová 97%) (16,5 % RHP) RHP = referenční hodnota příjmu

Celkové složení tablety: zahušťovadlo: sorbitol; inulin (vláknina z čekanky); zahušťovadlo: xylitol; potahová látka transparentní (HPMC-6, HPMC-3, glycerin, hydroxypropylcelulóza); regulátor kyselosti: kyselina citronová; vitamin C (kyselina L-askorbová 97%); barvivo: betanin; protispékavá látka: stearan hořečnatý; aroma: jahoda; sladidlo: steviolglykosidy; ProteQuine®.

Není určeno pro děti do 3 let. Chraňte před teplem a světlem. Ukládejte mimo dosah dětí! Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplněk stravy není určen k používání jako náhrada pestré stravy. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky.

PREVENTAN Junior + vitamin...

523,00 Kč