0

PURESSENTIEL Relaxační sprej 75 ml

Sprej pro spánek a uvolnění s 12ti esenciálními oleji je vyjímečný produkt. Jedná se o jedničku mezi aromaterapeutickými produkty v segmentu spánku.
Více informací
Puressentiel
Skladem
519,00 Kč Vč. DPH

(6,92 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

PURESSENTIEL Relaxační sprej 75 ml

100% přírodní a čisté složení. VE DNE: Přináší uvolnění a odpočinek. Snižuje stres. V NOCI. Uspává. Přispívá ke klidnému, pokojnému a regenerativnímu spánku.

Francouzská rodinná značka Puressentiel působící v lékárnách vznikla v roce 2005. Zakladateli jsou Isabelle a Marco Pacchioni, kteří se řadí mezi milovníky aromaterapie. Kombinují součinnost aromaesenciálních olejů a nejčistších aktivních složek. Přípravky jsou navrženy tak, aby se staraly o denní zdraví a pohodu celé rodiny. Puressentiel nabízí jednoduché, efektivní a přírodní řešení, jak zmírnit bolest a nebo zajistit úlevu.

 

 

 

Puressentiel

Parametry

EAN
3401545057837
Cesta podání
Atmosférické
Léková forma
Sprej
Velikost balení
75 ml
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od 1 roku
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Puressentiel
Adresa výrobce
The York House 221 Pentonville Road 6th Floor London N1 9JY, Velká Británie
Sprej pro atmosférické použití. Stříkněte jednou do všech čtyř rohů ložnice. Můžete posprejovat i kapesník a položit ho na noční stolek.
12 esenciálních olejů: růžové dřevo, rmen římský, cypřiš, levandule, mandarinka, majoránka, neroli, pomeranč, voňatka, petitgrain, santalové dřevo a verbena se zklidňujícími, uvolňujícími a tišícími účinky, které přirozeně přinášejí uvolnění, odpočinek a spánek.
Nesprejujte v přítomnosti dítěte mladšího jednoho roku. Počkejte alespoň 30 minut, než takové dítě opět do místnosti vezmete. Nedoporučujeme těhotným nebo kojícím ženám, osobám, které v minulosti zaznamenaly křečové nebo epileptické záchvaty, a lidem alergickým na esenciální oleje. V případě dětí, a pokud jste během dlouhodobé léčby, poraďte se před použitím s odborníkem. Pouze pro vnější použití. Vyvarujte se kontaktu s očima, pokožkou a sliznicemi. Držte mimo dosah dětí. Nepožívejte. Skladujte mimo jídlo, pití a krmení pro zvířata. Může způsobovat alergické reakce na pokožce. Kapalina i výpary jsou mimořádně hořlavé. Způsobuje vážné podráždění očí. Pokud dojde ke kontaktu s pokožkou: Důkladně omyjte mýdlem a vodou. Pokud dojde ke kontaktu s očima: Opatrně vyplachujte pod tekoucí vodou po dobu několika minut. Pokud podráždění pokožky, vyrážka nebo podráždění očí trvá, vyhledejte lékařskou pomoc. Nepožívejte. V případě požití vypláchněte ústa, ihned vyhledejte lékaře a ukažte mu krabičku nebo lahvičku.

PURESSENTIEL Relaxační...

519,00 Kč