0

ARPALIT Neo kožní pěna 150 ml

Veterinární přípravek určený k hubení klíšťat, blech, vší a všenek. Vhodný pro extrémně lekavé či citlivé psy a malá plemena. Pěnu lze vmasírovat do srsti během mazlení.
Více informací
ARPALIT
Skladem
167,00 Kč Vč. DPH

(1,11 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

ARPALIT Neo kožní pěna 150 ml

Aplikační forma pěny je vhodná zejména pro malá plemena psů, extrémně lekavé psy, pro aplikaci v obličejové části či intimních partií a pro jedince s citlivou pokožkou. Výhodou aplikace formou pěny je jednoduché, viditelné dávkování množství antiparazitika ku velikosti ošetřovaného pejska a možnost aplikace produktů pouze do míst, kde je pejsek nejnáchylnější k napadaní parazity.

Aplikaci provádíme do mírného zvlhčení srsti. Účinné látky Permethrin a Fenoxykarb obsažené v produktu hubí dospělé ektoparazity a mají ovicidní i larvicidní účinek a zároveň chrání pejska před opětovným napadením.

Antiparazitární výrobky Arpalit NEO (pěna, sprej, rozprašovač) se po aplikaci na psa vstřebávají pouze do kůže psů a odtud se pak postupně a rovnoměrně uvolňují do srsti a nezatěžují krevní oběh. Působí na široké spektrum parazitů od klíšťat a blech až po všenky. Působí na všechna vývojová stádia od zárodku až po dospělého parazita.

 

ARPALIT

Parametry

SUKL kód
9938202
EAN
8594013700627
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Pěna
Velikost balení
150 ml
Určeno pro
Psy
Režim výdeje
Veterinární přípravek
Výrobce
Aveflor

Kožní podání. Před upotřebením protřepat. Nádobku je nutné při aplikaci držet dnem vzhůru. Velikost dávky se odvíjí od velikosti ošetřovaného zvířete. Na ruku ošetřujícího v rukavici nebo přímo na povrch těla zvířete se aplikuje pěna velikosti tenisového míčku. Stejnoměrně se rozetře po povrchu těla zvířete, pročeše se hřebenem, kartáčem nebo se rukou v rukavici promne, aby přípravek prostoupil až ke kůži zvířete. Ošetření se provádí jen do lehkého zvlhčení kůže nebo srsti přípravkem po celém povrchu těla zvířete nebo v místech, kde chcete, aby bylo zvíře chráněno před parazity. Při ošetření hlavy a intimních partií zvířete se postupuje opatrně, aby nedošlo k zasažení otvorů. Po ošetření je nutné zvíře po dobu 48 hodin nekoupat. Preventivní účinnost produktu až 4 týdny. Akutní eliminace parazitů: v případě potřeby je možné aplikovat produkt nejdříve po 1 týdnu znovu a posléze po 4 týdnech.

Výrobek obsahuje Permethrinum, Fenoxycarbum.
Nepoužívat u nemocných zvířat. Nepoužívat u koček. Zamezte možnému styku koček se psy po ošetření. Nepoužívat při známé přecitlivělosti na některou z obsažených látek. Nepoužívat u mláďat do 2 měsíců věku, v době laktace a březosti.

ARPALIT Neo kožní pěna 150 ml

167,00 Kč