0
  • Pro naše mazlíčky

ARPALIT Neo elektronický odpuzovač blech a klíšťat

Elektronický repelent pro psy a kočky účinný až 10 měsíců. Vhodné pro štěňata, koťata a jiná mláďata již od narození, v době laktace i březosti, zvířata pobývající v domácnosti. Vhodná kombinace ke klasickým antiparazitním obojkům, pipetám, pokud jejich účinnost není dostačující.
Více informací
ARPALIT
Skladem
570,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Arpalit elektronický odpuzovač blech a klíšťat je vhodný pro psy a kočky všech velikostí a každého věku. Používá se i pro starší a slabá zvířata náchylná k nemocem, v době laktace, pro štěňata/koťata i pro zvířata pobývající v domácnosti.

Elektronický repelent obsahuje mikročip, který vydává ultrazvukové impulzy o frekvenci 40 kHz neslyšitelné pro člověka a zvíře. Krátké ultrazvukové impulzy ruší a odpuzují parazity v okruhu 3 m od zvířete a tím brání jeho napadení.

Elektronický repelent lze zvířeti umístit na obojek nebo vodítko. Před koupáním zvířeti elektronický repelent odepněte. Vlhko, slabý déšť ani mokrá tráva repelentu nevadí.

U zvířat s významným výskytem parazitů se doporučuje, zejména v počáteční fázi vysokého zamoření parazity, nejprve ošetřit zvíře antiparazitním přípravkem, například umýt antiparazitním šamponem. K výraznému snížení parazitů dochází již po 7 dnech od nasazení elektronického repelentu. Po 35 dnech od nasazení se obvykle na těle zvířete parazité již nevyskytují.

Elektronický repelent se používá i jako odpuzovač komárů a bodavého hmyzu u koní a dalších domácích zvířat. Lze ho umístit i na batoh či tašku při výletech do přírody, rybaření nebo stanování. Hodí se i například rybářům, houbařům, na procházku po parku s kočárkem nebo do ložnic či pergol proti komárům.

Elektronický repelent je naprosto šetrný ke zdraví zvířete, neobsahuje žádné chemické látky. Zvíře může spát s člověkem, děti se mohou bez omezení mazlit se zvířetem. V okruhu 3 metrů je chráněn i člověk.

Účinnost ověřena na Fakultě veterinární medicíny univerzity v Miláně.

ARPALIT

Parametry

EAN
8594013704755
8594013704755
Cesta podání
Zvukové
Léková forma
Technický prostředek
Velikost balení
1 ks
Určeno pro
Psy a kočky
Režim výdeje
Veterinární přípravek
Výrobce
Aveflor

Elektronický repelent stačí pouze připnout na obojek, kšíry, vodítko či jiný zvířecí doplněk otvorem směrem k tělu zvířete. Účinnost elektronického repelentu neklesá ve vlhku ani dešti, ale před koupáním zvířete se musí sundat, jinak hrozí ohrožení funkčnosti elektronického repelentu.

Elektronický repelent se doporučuje používat především v období nevyššího výskytu parazitů (březen-říjen).

ARPALIT Neo elektronický...

570,00 Kč