0

BARNY´S Inocell 2x60 kapslí

Rostlinný doplněk stravy, který obsahuje patentově chráněnou směs inositolu a inositol hexafosfátu (IP6), jejich vápenatou a hořečnatou sůl, vitamin C a minerální látku selen, které přispívají k normální funkci imunitního systému a k ochraně buněk před oxidativním stresem. Obsažený vápník přispívá k normálnímu energetickému metabolismu.
Více informací
BARNY´S
Skladem
1 037,00 Kč Vč. DPH

(8,64 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovnazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshopzdarma
DPD Pickupzdarma
Česká pošta Balíkovnazdarma
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

BARNY´S Inocell 2x60 kapslí

InoCell™ byl ve Spojených státech amerických oslavován jako přírodní produkt dekády už v roce 1998. Je však nutno dodat, že tomu předcházelo více než dvě desetiletí výzkumu. Látce InoCell™ se dostalo právem tak velké pozornosti. Od té doby byly provedeny další dva tisíce studií, které minimálně potvrdily, že InoCellTM je velmi efektivní účinná látka, která má velký význam pro udržení zdraví proti nepříznivým civilizačním vlivům. Význam InoCellu™ je i v jeho užívání při následné péči u osob "takzvaně prohlášených za zdravé, které prošly náročným procesem návratu ke zdraví“.
BARNY´S

Parametry

EAN
621629901815
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Velikost balení
120 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Biopol GN
Dospělí 2 kapsle 1 x denně, při potížích 2 kapsle 2 x denně. Děti od 6 let užívají poloviční dávku. Užívejte vždy na lačno, nejméně 30 minut před jídlem a dostatečně zapijte.

1 kapsle (0,7 g): Inocell™ [inositolhexafosfát, inositol, látka protispékavá (oxid křemičitý)], plnidlo (hydroxypropylmethylcelulosa, mikrokrystalická celulosa), L-askorban sodný, barvivo (uhličitan vápenatý), látka protispékavá (hořečnaté soli mastných kyselin), kvasnice obohacené selenem.  RHP – referenční hodnota příjmu.

Ukládejte mimo dosah dětí! Neslouží jako náhrada pestré stravy. Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. Výrobek není určen pro děti do 6 let, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte v suchu a temnu při teplotě do 25°C.

BARNY´S Inocell 2x60 kapslí

1 037,00 Kč