0

EGIANTI 0,75 mg 2 tablety

Nouzová antikoncepce, kterou lze použít do 72 hodin (3 dnů) po nechráněném pohlavním styku anebo po selhání Vaší obvyklé metody antikoncepce.
Více informací
EGIANTI
Skladem
490,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Přípravek Egianti užívejte jen v nouzových případech a ne jako pravidelnou metodu antikoncepce. Nezabrání vzniku těhotenství v každém případě a je účinnější, pokud ho použijete co nejdříve po nechráněném pohlavním styku. Nepůsobí, pokud již těhotná jste.
EGIANTI

Parametry

SUKL kód
0189489
EAN
5995327151076
5995327151076
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
2 ks
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
Indikační skupina
Anticoncipientia
Obě tablety užijte současně a co nejdříve, nejlépe do 12 hodin, nejpozději však do 72 hodin (tj. 3 dnů) po nechráněném pohlavním styku. Přípravek Egianti můžete užít kdykoli během menstruačního cyklu za předpokladu, že již nejste těhotná nebo si myslíte, že nemůžete být těhotná. Tablety nežvýkejte, ale polkněte tablety celé a zapijte je vodou. Pokud zvracíte během 3 hodin po užití tablet, neprodleně musíte užít jiné dvě tablety. Poté se okamžitě obraťte na svého lékárníka, lékaře, zdravotní sestru nebo personál kliniky pro plánování rodičovství.
Jedna tableta obsahuje levonorgestrelum 0,75 mg. Pomocnými látkami jsou mikrokrystalická celulosa, monohydrát laktosy, poloxamer 188, sodná sůl kroskarmelosy, magnesium-stearát.
Výrobek není vhodný pro těhotné ženy a není určený pro použití před prvním menstruačním krvácením (první menstruací). Výrobek neužívejte jestliže jste alergická na levonorgestrel, nebo na kteroukoli další složku tohoto přípravku. Pozorně čtěte příbalovou informaci.

EGIANTI 0,75 mg 2 tablety

490,00 Kč