0

1STEPBIOTEST Alkohol test ze slin 5 ks

Rychlý a spolehlivý alkoholový test z lidských slin ve formě papírového proužku.
Více informací
1STEPBIOTEST
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
220,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Test slouží pro jednorázové orientační zjištění alkoholu a je vhodný jak pro domácí testování, tak i pro použití zaměstnavateli.

Hladina alkoholu v krvi, při jejímž dosažení je osoba pod vlivem alkoholu, se u každého jednotlivce liší. Každý jednotlivec vykazuje určité parametry, na nichž závisí, kdy je vliv alkoholu patrný; je to například výška, váha, stravovací návyky a snášenlivost alkoholu. Je prokázáno, že koncentrace alkoholu ve slinách je srovnatelná s hladinou alkoholu v krvi.

Jedná se o 2 samostatně balené sáčky s návodem. Test hladiny alkoholu ve slinách se skládá z plastového proužku s reakčním políčkem na jednom konci. To při kontaktu s roztokem obsahujícím alkohol rychle mění barvu v závislosti na koncentraci alkoholu. Reakční políčko využívá chemii pevné fáze prostřednictvím vysoce specifické enzymové reakce.

Jednostupňový test hladiny alkoholu ve slinách je rychlá a vysoce citlivá metoda pro detekci obsahu alkoholu ve slinách, která umožňuje přibližný odhad relativní hladiny alkoholu v krvi. Tento test poskytuje pouze orientační výsledky. Každý výsledek by měl být klinicky a odborně posouzen, obzvláště pokud je výsledek předběžného testu pozitivní.

1STEPBIOTEST

Parametry

EAN
8590646610241
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Hangzhou Alltest Biotech CO., Ltd.
Proužek je určen pouze pro jednorázové použití.

1STEPBIOTEST Alkohol test...

220,00 Kč