1

OCUTEIN Sada pro oční alergii + Oční voda zdarma

Sada očních kapek a oční vody. Poskytuje úlevu a osvěžení očí při svědění a pálení. Hydratuje suché oči a zvyšuje stabilitu slzného filmu.
Více informací
OCUTEIN
Skladem
168,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

OCUTEIN Allergo oční kapky

Poskytují úlevu a osvěžení očí při symptomech alergií a senné rýmy. Jsou určeny při svědění a pálení v očích. Díky přírodnímu složení lze tyto kapky používat dlouhodobě a počet aplikaci během dne není omezen. Jako jedny z mála kapek používaných při očních alergiích lze aplikovat přímo na kontaktní čočky.

OCUTEIN Sensitive oční voda

Oční voda obsahuje jedinečnou kombinaci tří aktivních složek – zvlhčující hyaluronát sodný, zklidňující aloe vera gel a extrakt světlíku lékařského, který se používá při léčbě zánětu spojivek, alergií a podráždění očí. Lze použít pro každodenní nebo akutní zvlhčování a výplachy oka při podráždění očí vlivem: vnějších podmínek (pyl, prach, nečistoty, kouř, bazénová a mořská voda, zbytky krémů, mastí a jiné dráždivé látky), nošení kontaktních čoček, dlouhodobém zrakovém vypětí (práce na PC, sledování TV, nepříznivé osvětlení, noční řízení). Oční lázeň je pro oko velmi příjemná, poskytuje okamžitou a dlouhotrvající úlevu.

OCUTEIN

Parametry

EAN
8594027710292
Cesta podání
Oční
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Omisan Farmaceutici Srl
Jedná se o zdravotnický prostředek. Před použitím si vždy pečlivě přečtěte informace o přípravku a je-li součástí tak i návod k použití.

OCUTEIN Sada pro oční...

168,00 Kč