0

Phyteneo Propolisový krém 50g

Bylinný krém pro každodenní péči o suchou, popraskanou pokožku rukou a těla.
Více informací
Phyteneo
Brzy skladem
109,00 Kč Vč. DPH

(2,18 Kč g)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Phyteneo Propolisový krém 50g

Krém pro každodenní péči o suchou, popraskanou pokožku. Účinně zvláčňuje a hydratuje, je proto vhodný zejména na suchou a namáhanou pokožku, při péči o drobné oděrky a odřeniny.n Benefityn • přirozená vůně včelího propolisu, bez parfémůn • neobsahuje syntetická barvivan • obsahuje vysoce jakostní extrakt propolisového extraktun • využívá přednostně účinné látky, které jsou obsažené v přírodních materiálech • suroviny jsou kontrolovány na obsah residuí pesticidůn Popisn Krém je určen pro péči o suchou, popraskanou nebo namáhanou pokožku. Je vhodný také jako ochrana pokožky před vnějšími vlivy, k zacelení drobných odřenin an Základem krému je propolisový extrakt bohatý na pryskyřice, vosky, silice a minerály. Při zevní aplikaci, například při popáleninách, ekzémech a dekubitech, stimuluje propolis granulaci a epitelizaci buněk pokožky. Díky tomu vykazuje protizánětlivé účinky.n Pupalkový, olivový, jojobový olej a vitamin E přispívají k regeneraci pleti, zvláčňují ji a odstraňují projevy suché a popraskané pokožky. Včelí med zajišťuje dobrou hydrataci pokožky, včelí vosk napomáhá vytvoření dlouhodobého ochranného filmu.
Phyteneo

Parametry

EAN
8594071270049
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Krém
Velikost balení
50 g
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Děti od 1 roku
Režim výdeje
Kosmetika
Krém nanášejte v obvyklém množství na čistou a suchou pokožku a vmasírujte. Doporučujeme používat opakovaně po každém umytí nebo nanášením několikrát během dne, případně před spánkem.n Nevhodné pro osoby s alergií na včelí produkty.
Propolis 2,5 %n Med 4,2 %n Jojobový olej 3,5 %n Pupalkový olej 1 %n Olivový olej 4,5 %n Včelí vosk 2 % bis-PEG/PPG-16/16, PEG/PPG 16/16, dimethicone, caprylic/capric triglyceride, ammonium acrylate/acrylamide copolymer, polyisobutene, polysorbate 20

Phyteneo Propolisový krém 50g

109,00 Kč