0

SKINOREN 200 mg/g krém 30 g

Léčivý přípravek ve formě krému k léčbě akné. Obsahuje kyselinou azelaovou, která pomáhá léčit zánětlivé i nezánětlivé formy akné.
Více informací
SKINOREN

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Skinoren krém působí proti bakterii Propionibacterium acnes, která je hlavním činitelem při vzniku akné. Zároveň zamezuje procesu rohovatění buněk pokožky, které ucpávají póry pokožky a způsobují vznik černých a bílých komedonů.
SKINOREN

Parametry

SUKL kód
247160
EAN
5702191023824
5702191023824
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Krém
Velikost balení
30 g
Určeno pro
Dospělé a dospívající
Věk od
Od 12 let
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
Výrobce
LEO Pharma
Krém aplikujte na vyčištěnou a vysušenou pokožku. Jemně ho vetřete 2x denně (ráno a večer) na postižené místo v dostatečném množství. Délka ošetřování přípravkem závisí na vážnosti příznaků Vašeho kožního onemocnění. Je nezbytné užívat Skinoren krém pravidelně po celou dobu léčby. Většinou je výrazné zlepšení akné zřetelné po 4 týdnech. Pro dosažení optimálního účinku používejte Skinoren krém pravidelně po dobu několika měsíců. Pokud nedojde po 4 týdnech ke zlepšení, poraďte se o dalším používání s lékařem.
Jeden gram krému obsahuje acidum azelaicum 200 mg. Pomocnými látkami jsou směs glycerol stearátu + cetylstearylalkoholu + cetyl-palmitátu + glyceromakrogol-kokoátů (Cutina CBS), cetylstearyl-ethylhexanoát, propylenglykol, glycerol 85%, kyselina benzoová, glyceromakrogol-stearát, čištěná voda.
Přípravek obsahuje propylenglykol, který může způsobit podráždění kůže, kyselinu benzoovou, která mírně dráždí kůži, oči a sliznice a cetylstearylalkohol, který může způsobit místní kožní reakce (např. kontaktní dermatitidu). Skinoren krém aplikujte pouze na postiženou oblast. Při aplikaci na obličej, zabraňte kontaktu s očima, ústy a sliznicemi trávicí a dýchací soustavy a pohlavních orgánů. Jestliže k tomu dojde, oči, ústa a/nebo sliznice je třeba okamžitě vymýt dostatečným množstvím vody. Po každé aplikaci krému si umyjte ruce. Léčivý přípravek. Před použitím si pečlivě přečtěte příbalový leták.

SKINOREN 200 mg/g krém 30 g

421,00 Kč