0

LOOVARA Pečující krém Tight Up 50 ml

Tight Up je ta nejlepší péče pro zlepšení vzhledu pokožky v intimní oblasti. Obsažené složky pomáhají hydratovat, poskytují ochranu a zpevnění pokožky.
Více informací
LOOVARA
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
416,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Dobrá péče o pleť ve vnější oblasti vagíny s tímto krémem vám dodá nové sebevědomí a posílí vaše potěšení.

Paracress & Pullulan

Paracress, nazývaný také „přírodní botox“, dokáže zpevnit a vyhladit povrch pokožky. Pullulan je odvozen z přírodního polysacharidu a může podporovat redukci vrásek.

Přírodní glycerin

Pro stárnoucí pokožku a po těhotenství/porodu glycerin hydratuje a je velmi dobře snášen.

Kyselina hyaluronová

Kyselina hyaluronová váže tekutinu v pokožce a poskytuje ochranu a zpevnění. V lidské kůži je hyaluron zodpovědný za jeho viskoelastické vlastnosti. Jelikož s věkem obsah kyseliny hyaluronové v pokožce klesá, je o to důležitější dodávat kyselinu hyaluronovou zvenčí. Vytváří neviditelný elastický film, který hmatatelně zadržuje vlhkost na povrchu pokožky.

LOOVARA

Parametry

EAN
4059194425256
Léková forma
Krém
AQUA (WATER), ALCOHOL DENAT., GLYCERIN, ETHYLHEXYL STEARATE, PULLULAN, PHENOXYETHANOL, ACRYLATES / C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, XANTHAN GUM, BENZOIC ACID, PARFUM (FRAGRANCE), MENTHYL LACTATE, PUNICA GRANATUM (POMEGRANATE) SEED OIL, SODIUM HYALURONATE, DEHYDROACETIC ACID, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LINALOOL, LIMONENE, SPILANTHES OLERACEA.
Aplikujte výživný krém denně po sprchování na vnější intimní partie. Předem vyzkoušejte přípravek na předloktí a ověřte si případnou alergii. Objeví-li se reakce, přestaňte ihned používat.

LOOVARA Pečující krém Tight...

416,00 Kč