0

Herbadent HOMEO zubní pasta bez fluoru 100 g

Bylinná zubní pasta s ženšenem bez obsahu fluoru a mentholu. Je vhodná k pravidelné péči o dutinu ústní při přecitlivělosti nebo při alergických projevech na tyto složky. Hodí se také pro péči o mléčný chrup u malých dětí. Byla vyvinuta ve spolupráci s odborníky na homeopatii, lze ji proto užívat při homeopatické léčbě. Vhodná je i pro onkologické pacienty.
Více informací
Herbadent
Skladem
189,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Základ zubní pasty Herbadent Homeo tvoří unikátní a klinicky testovaná receptura, která v sobě kombinuje výtažky ze sedmi léčivých bylin. Extrakt řepíku, heřmánku, šalvěje a nátržníku dodává pastě její léčivé účinky napomáhající boji proti zánětu dásní, krvácení a parodontóze. Hřebíčková a fenyklová silice propůjčuje pastě Herbadent jedinečnou vůni a svěžest. Ženšen vstřebávání ústní sliznicí účinně podporuje zpevňování a stahování dásní a napomáhá celkové regeneraci dutiny ústní.

Jemné abrazivní částice pasty pomáhají mechanicky odstranit bakteriální zubní plak. Pasta neobsahuje zbytečné chemické příměsi, jako například hojně užívaný SLS (Sodium Lauryl Sulphate), ale pouze pěnidla na přírodní bázi.

Herbadent

Parametry

EAN
8594021370690
8594021370690
Cesta podání
Zubní
Léková forma
Pasta
Velikost balení
100 g
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Herbadent
Glycerin, Hydrated Silica, Aqua, PEG-32, Herbadent Herbal Extract (Alcohol Denat., Salvia Officinalis Extract, Potentilla Erecta Root Extract, Agrimonia Eupatoria Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract), Panax Ginseng Root Extract, Foeniculum Vulgare Fruit Oil, Eugenia Caryophyllus Bud Oil, Sodium Sweetalmondamphoacetate, Hydroxyethylcellulose, Sodium Saccharin, Sodium Benzoate, Eugenol.

Herbadent HOMEO zubní pasta...

189,00 Kč