0

Herbadent Original bylinná zubní pasta 100 g

Bylinná gelová zubní pasta s fluoridy a minimální abrazivitou pro preventivní péči a ochranu zubů a dásní. Obsahuje unikátní a klinicky ověřenou směs extraktů a silic ze 7 léčivých bylin, je vyrobena podle tradiční receptury a bez použití chemických barviv a pěnidel.
Více informací
Herbadent
Skladem
180,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Přírodní pěnidla dodávají zubní pastě Herbanent omezenou pěnivost a tak zabraňují „falešnému pocitu čistých zubů“, často dosahovaného u dnešních zubních past se silnou mentolovou vůní a výrazným pěněním. Zvyšuje se tak motivace pacienta k pečlivějšímu čištění zubů, a tedy důkladnějšímu odstranění zubního plaku. Díky tomu a díky bylinnému extraktu se tak minimalizuje nebezpečí vzniku zubního kazu, zánětu a krvácení dásní a jejich následných komplikací.
Herbadent

Parametry

EAN
8594021370683
8594021370683
Cesta podání
Zubní
Léková forma
Pasta
Velikost balení
100 g
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Herbai a.s.
Vhodné pro každodenní použití i pro pravidelnou ústní hygienu při zánětech dásní, krvácení nebo parodontóze.
Glycerin, Hydrated Silica, Aqua, PEG-32, Herbadent Herbal Extract (Alcohol Denat., Agrimonia Eupatoria Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Salvia Officinalis Extract, Potentilla Erecta Root Extract), Sodium Benzoate, Sodium Sweetalmondamphoacetate, Eugenia Caryophyllus Bud Oil, Mentha Piperita Oil, Hydroxyethylcellulose, Sodium Fluoride, Foeniculum Vulgare Fruit Oil, Sodium Saccharin, Eugenol, Limonene.

Herbadent Original bylinná...

180,00 Kč