0

TEREZIA Žíly a cévy 60 kapslí

Doplněk stravy pro elasticitu a pevnost cév. 100% přírodní produkt obsahuje 8 pečlivě vybraných bylin pro zdravé tepny a žíly. Dále je doplněný o extrakt bohatý na taxifolin, coby složky nového typu.
Více informací
TEREZIA
Skladem
231,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

TEREZIA Žíly & Cévy obsahuje jetel luční, který příznivě působí na funkci srdce a zvyšuje elasticitu a pevnost cév a kapilárních stěn. Další významnou bylinou je pohanka, pomáhá udržovat zdravé srdce a přispívá ke zdraví krevních cév. Tužebník jilmový vhodně doplňuje ostatní byliny a má pozitivní vliv na snížení krevního tlaku, roztažení cév, navíc podporuje relaxaci a imunitní systém. Truskavec ptačí podporuje odstraňování vody z organizmu, příznivý vliv na funkci močového traktu. Řebříček obecný příznivě působí na stav cévního systému a podporuje správné funkce trávicího systému. Hloch obecný podporuje funkce srdce a krevní oběh a přispívá ke snížení napjatosti. Šípek podporuje imunitní systém, přispívá k normální funkci střevního traktu a pomáhá podporovat trávení.
TEREZIA

Parametry

EAN
8594006897976
8594006897976
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Velikost balení
60 ks
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Terezia Company
Bez lepku
Ano
Adresa výrobce
Na Návrší 997/14, 141 00 Praha 4, Česká republika
1 kapsle 2x denně před jídlem. Doporučený interval mezi užíváním min. 5 hodin. Kapsle se polyká celá a zapíjí vodou, nebo se rozdělí a obsah se nasype do jídla nebo do vody.

1 kapsle obsahuje 500 mg směsi ŽÍLY & CÉVY [extrakt květu řebříčku obecného (Achillea millefolium), extrakt plodu hlohu obecného (Crataegus laevigata), extrakt nati truskavce ptačího (Polygonum aviculare), extrakt šípku (Rosa canina), extrakt nati pohanky obecné (Fagopyrum esculentum) 50 mg, extrakt nati tužebníku jilmového (Filipendula ulmaria) 50 mg, extrakt nati jetele lučního (Trifolium pratense) 50 mg, extrakt plodu temnoplodce černoplodého (Aronia melanocarpa), extrakt bohatý na taxifolin (Larix gmelinii Rupr) 3 mg]. Obal kapsle: želatina.

Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí.

TEREZIA Žíly a cévy 60 kapslí

231,00 Kč