0

ALOCLAIR plus roztok na afty 120 ml

Rychle uleví od bolesti. Obsahuje hojivé látky. Bezpečný pro děti i dospělé. Jednoduchá a hygienická aplikace. Příjemná chuť, nepálí, nebarví.
Více informací
ALOCLAIR
Skladem
214,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Aloclair™ Působí místně - vytvoří na sliznici úst resp. přímo v místě aplikace jemný průhledný ochranný film, který zamezí dráždění odhalených citlivých nervových zakončení. Obsahuje látky, které napomáhají urychlit hojení aftů – Aloe vera, hydratují sliznici úst – Hyaluronát sodný, zmírňují pálení a zarudnutí – Glycyrrhetinová kyselina. Neobsahuje alkohol a neobsahuje cukry. Vhodný při: aftech a aftózní stomatitidě, malých poraněních v ústech, otlacích od ortodontických rovnátek, otlacích od špatně sedících zubních protéz. Bezpečný i v případě polknutí. Lékovka je vybavena hygienickou odměrkou pro snazší odměření potřebného množství. Obsahuje glycyrrhetinovou kyselinu, která je výtažkem z kořene lékořice. Díky ní má Aloclair™ příjemnou nasládlou lékořicovou chuť, narozdíl od ostatních léků na afty. Neobsahuje alkohol, který po aplikaci na sliznici vysušuje a pálí. Díky nepřítomnosti alkoholu je Aloclair™ vhodný pro dětské pacienty i řidiče. Vytváří průhledný nebarvící film – nemusíte se tedy již obávat zabarvených fialových úst, prstů ani oblečení.
ALOCLAIR

Parametry

EAN
8594173710658
8594173710658
Léková forma
Roztok
Velikost balení
120 ml
Věk od
Dospělé a děti
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Alliance Pharma
Naplňte odměrné víčko po značku 10 ml. Ústa proplachujte nejméně po dobu jedné minuty, poté vyplivněte. Používejte 3 - 4 x denně nebo dle potřeby. Aloclair je bezpečný v případě polknutí.
Voda, maltodextrín, propylén glykol, polyvinylpyrolidon (PVP), aloe barbadensis, sorban draselný, benzoát sodný, hydroxyetylcelulóza, PEG-40 hydrogenovaný ricínový olej, edetát dvojsodný, benzalkonium chlorid, aroma, sacharin sodný, hyaluronát sodný, kyselina glycyrrhetinová.
Nepoužívejte, pokud byla lékovka otevřena nebo netěsní. Uchovávejte mimo dosah a dohled dětí.

ALOCLAIR plus roztok na...

214,00 Kč