0

GS Eladen premium 60+30 kapslí + dárek

Pro krásné a zdravé vlasy, pleť a nehty.
Více informací
GS

Velikost balení:

90 ks
90 ks
Brzy skladem
539,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

GS Eladen PREMIUM je přípravek vyvinutý na základě poznatků moderní farmacie a dermatologie speciálně pro podporu pevných a krásných vlasů, nehtů a hebké pokožky. Originální receptura obsahuje unikátní kombinaci Strong Methionin Formule a oleje ze světlice barvířské, lisovaný za studena. Spolu s dalšími aktivními látkami GS Eladen PREMIUM dlouhodobě vyživuje Vaše vlasy, nehty a pokožku zevnitř, podporuje jejich přirozený růst, pevnost, odolnost a dodává zářivý lesk.
GS

Parametry

EAN
8595693300381
8595693300381
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Velikost balení
90 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Green-Swan Pharmaceuticals
Užívejte pravidelně 1 kapsli denně. Kapsli je vhodné užívat naráz kdykoli v průběhu dne, nejlépe během jídla a zapít dostatečným množstvím tekutiny. Příznivý účinek lze očekávat přibližně po 3 měsících užívání. Podle potřeby můžete kúru prodloužit nebo zopakovat. Přípravek je vhodné užívat dlouhodobě.
Olej ze světlice barvířské, obal kapsle (želatina, glycerol, čištěná voda), L-methionin, extrakt z přesličky rolní, emulgátory (sójový lecitin, včelí vosk), D-pantothenan vápenatý, glukonan zinečnatý, glukonan měďnatý, barvivo (oxid železitý, karamel), thiamin hydrochlorid, riboflavin, pyridoxin hydrochlorid, retinol palmitát, biotin.
Není určeno pro děti do 12 let. Skladujte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené dávkování. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Pokud máte problémy s kvalitou pleti, vlasů nebo nehtů, které se zhoršují, vyhledejte lékaře. Uchovávejte v suchu při teplotě 10–25 °C. Chraňte před vlhkem a přímým slunečním zářením. Výrobek je bez cukru, bez lepku a bez laktózy.

GS Eladen premium 60+30...

539,00 Kč