0

PHARMA ACTIV Vitamin C + šípky + D3 + zinek activ 60 tablet

Doplněk stravy nabízí důležité látky pro posílení imunity obohacené o citrusové bioflavonoidy a extrakt ze šípků.
Více informací
PHARMA ACTIV

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Vitamín C (kyselina L-askorbová) přispívá k udržení normální funkce imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm, současně přispívá k normální tvorbě kolagenu a chrupavek. Jako antioxidant podporuje imunitní systém a chrání buňky před oxidativním stresem, snižuje míru únavy a vyčerpání, podporuje vstřebávání železa. Zinek (bisglycinát zinečnatý) přispívá k normální funkci imunitního systému a zraku, normálnímu stavu vlasů, nehtů, pokožky, kostí. Přispívá k normálnímu metabolismu kyselin, zásad, sacharidů. Přispívá k normální plodnosti a reprodukci, chrání buňky před oxidativním stresem, syntéze DNA. Vitamin D3 (cholecalciferol) přispívá k normálnímu vstřebávání/využití vápníku a fosforu. Přispívá k normální hladině vápníku v krvi a normálního stavu kostí, k udržení normální činnosti svalů, stavu zubů, podporuje funkci imunitního systému a podílí se na procesu dělení buněk.
PHARMA ACTIV

Parametry

EAN
8594195440823
8594195440823
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
60 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Pharma Activ
Adresa výrobce
Vídeňská 104, 252 50 Vestec, Česká republika
1 tableta denně. Denní dávka obsahuje kyselina L-askorbová (Vitamin C) 600mg 750%*, Citrus aurantium (Hesperidin 60%) 17mg, Rosa canina (Růže šípková) šípkový extrakt z plodů 5:1 12,5mg, bisglycinát zinečnatý (zinek) 7,5mg 75%*, cholecalcirerol (Vitamin D3) 0,025mg 500%* 1000I.U.; *%referenční hodnota příjmu.
Plnidlo (mikrokrystalická celulóza), kyselina L-askorbová (Vitamin C), Citrus aurantium (pomerančovník hořký) (Hesperidin 60%), Rosa canina (Růže šípková) šípkový extrakt z plodů, bisglycinát zinečnatý (zinek), protispékavé látky (hořečnaté soli mastných kyselin, fosforečnan vápenatý, oxid křemičitý), cholecalciferol (Vitamin D3).
Není určeno dětem do 3 let. Těhotné a kojící ženy užívají po dohodě s lékařem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nevhodné pro osoby alergické (přecitlivělé) na některou z látek ve složení produktu.

PHARMA ACTIV Vitamin C +...

243,00 Kč