0

ZDROVIT Maximag express hořčík 375 mg + vitamin B6 direct 20 sáčků

Prášek rozpustný v ústech s obsahem hořčíku přispívá ke zmírnění únavy a vyčerpání, normální funkci nervového systému a svalů, normální psychické funkci, udržení normálních kostí a zubů. Pomáhá při křečích a svalovém napětí.
Více informací
ZDROVIT
Skladem
129,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

MaxiMag Express 375 mg + B6, doplněk stravy ve formě prášku rozpustného přímo v ústech, bez nutnosti zapíjení, rychlé a komfortní podání. Přispívá ke zmírnění únavy, vyčerpání a k normální funkci imunitního systému. Účinná kombinace hořčíku a vitamínu B6 v jedné tabletě. Hořčík přispívá ke zmírnění únavy, vyčerpání, elektrolytické rovnováze, normální funkci nervového systému a svalů, normální psychické funkci a udržení normálních kostí a zubů. Vitamin B6 přispívá k normální funkci imunitního systému, regulaci hormonální aktivity. Příchutí citronu a pomeranče.
ZDROVIT

Parametry

EAN
5906204020347
5906204020347
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Prášek
Velikost balení
20 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Dr. Theiss
  • směs hořčíku (citrát hořečnatý, oxid hořčík, hydroxypropylmethylcelulźa), plnivo: sorbitol, sladidlo: xylitol, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, aroma pomeranč (maltodextrin, arabská guma, kyselina askorbová, butylovaný hydroxyanisol), hydrochlorid pyridoxinu
Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí.

ZDROVIT Maximag express...

129,00 Kč