0

WALMARK Megacéčko 600 mg mix 90 tablet

Vysoká dávka vitaminu C v jedné tabletě s pom./jah. příchutí. nVitamin C pro zdravý imunitní systém.n Vitamin C přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem, k tvorbě kolagenu a následnému udržení zdravých kostí, zubů a chrupavek.
Více informací
Walmark

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

WALMARK Megacéčko 600 mg mix 90 tablet

Megacéčko - Vitamin C, taktéž známý jako kyselina askorbová, je ve vodě rozpustný vitamin důležitý pro mnoho fyziologických funkcí. Naše tělo potřebuje konstantní příjem vitaminu C, protože si ho neumí samo vytvořit.nVitamin C přispívá k: Normální funkci imunitního a nervového systému. Ochraně buněk před oxidativním stresem způsobeným volnými radikály. Tvorbě kolagenu a tím k udržení zdravých kostí, chrupavek, zubů, dásní a kůže Vitalitě díky podpoře energetického metabolismu. Správnému vstřebávání železa. Walmark Megacéčko MIX 600 mg: Vysoká dávka vitaminu C v jedné tabletě. Směs chutných tablet s pomerančovou a jahodovou příchutí bez cukru. Vhodné na každodenní užití během podzimu a zimy. Doporučeno osobám se zvýšenou fyzickou a psychickou zátěží, sportovcům, kuřákům nebo těm, kteří chtějí dodatečnou nutriční podporu. Vyrobeno držitelem certifikátu GMP.
Walmark

Parametry

EAN
8596024014755
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Cucavé tablety
Velikost balení
90 ks
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Walmark

Užívejte 1 cucací tabletu denně. Pro maximální efekt užívejte pravidelně každý den.

Vitamin C 600 mg (750 % denní referenční hodnoty příjmu) v jedné tabletě.

L-askorbát sodný, kyselina L-askorbová, sladidla (sorbitol, aspartam, acesulfam K, neohesperidin, sacharin sodný), jahoda extrakt (1,5%), látky protispékavé (kyselina stearová, stearát hořečnatý, talek, celulosa), stabilizátory (hydroxypropyl methylcelulosa, hydroxypropylcelulosa), aroma jahoda a pomeranč, červená řepa prášek ze šťávy, barviva (oxid titaničitý, paprikový extrakt), regulátor kyselosti (kyselina jablečná), bavlníkový olej.

Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí.

WALMARK Megacéčko 600 mg...

217,00 Kč