0

GS Mamavit 30 tablet

Kompletní a vyvážené složení vitamínů a minerálů, obohaceno o hořčík. Pro maminky a miminka.
Více informací
GS

Velikost balení:

30 ks
90 ks
Brzy skladem
245,00 Kč Vč. DPH

(8,17 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

GS Mamavit 30 tablet

GS Mamavit je jedinečný doplňkový zdroj vitaminů a minerálů, jejichž dostatečný přísun je zejména před plánovaným otěhotněním, v období těhotenství a v období kojení velmi důležitý. Představuje kompletní a vyváženou kombinaci 23 vitaminů a minerálů včetně kyseliny listové v přirozené formě, hořčíku, vápníku, železa, jódu a dalších důležitých látek. Jeho unikátní a bohaté složení bylo vyvinuto ve spolupráci s odborníky z Ústavu pro péči o matku a dítě v Praze.
GS

Parametry

EAN
8595693300114
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
30 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Green-Swan Pharmaceuticals
1 tableta denně po jídle nebo s jídlem, zapít dostatečným množstvím tekutiny (nejlépe čisté vody). Nedoporučujeme užívat souběžně další vitaminové doplňky.
Hydrogenfosforečnan vápenatý, oxid hořečnatý, kyselina L-askorbová, plnidla (celulóza, sodná sůl karboxymethylcelulózy, maltodextrin), fumaran železnatý, DL-alfa-tokoferol acetát, niacin, protispékavé látky (stearan hořečnatý, oxid křemičitý), glukonan mědnatý, oxid zinečnatý, D-pantothenan vápenatý, síran manganatý, pyridoxin hydrochlorid, beta-karoten, thiamin hydrochlorid, riboflavin, kyselina listová, jodid draselný, molybdenan sodný, chlorid chromitý, seleničitan sodný, biotin, cholekalciferol, cyanokobalamin.
Není určeno pro děti. Neužívejte souběžně další vitaminové přípravky. Nepřekračujte doporučené denní dávkování, uchovávejte mimo dosah dětí a pamatujte, že doplňky stravy nejsou náhradou pestré stravy.

GS Mamavit 30 tablet

245,00 Kč