0

FEMIBION 3 Kojení 28 tablet + 28 tobolek

Doplněk stravy podporuje specifické potřeby miminka a maminky během období kojení. Dodává pečlivě vybrané látky včetně DHA. Obsahuje i foláty, vitaminy D a A, železo, vápník, cholin, lutein a další látky.
Více informací
FEMIBION
Skladem
511,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Kyselina listová
Vitamin ze skupiny vitaminů B. V těle se přeměňuje (metabolizuje) na biologicky aktivní formy, tzv. foláty. V lidském těle pak folát podporuje normální krvetvorbu, buněčné dělení a v těhotenstí je důležitý také pro růst zárodečných tkání, včetně placenty. Placenta pak zprostředkovává přenos živin k nenarozenému miminku.

Metafolin
Speciální forma folátů, která se v těle nemusí přeměnit, ale je přímo dostupná.

Vápník
Přispívá k udržování normálních kostí i zdraví zubů. Přispívá k normálnímu energetickému metabolismu a činnosti svalů.

Lutein
Karotenoid, který se nachází v několika rostlinách, včetně mnoha druhů zeleniny a ovoce. Dává tobolce charakteristickou barvu.

Cholin
Přispívá k normálnímu metabolismu homocysteinu, který je duležitý v různých fázích života, včetně těhotenství. Během těhotenství je potřeba cholinu zvýšená.

DHA
Tato zkratka znamená kyselinu dokosahexaenovou. Tato omega-3 mastná kyselina hraje zvláštní roli v těhotenství a v období kojení. Těhotným a kojícím ženám se doporučuje užívat navíc 200 mg DHA denně, protože to podporuje normální vývoj mozku a očí plodu i zraku kojených novorozenců.

Jód
Přispívá k normální tvorbě hormonů štítné žlázy a její správné funkci.

Vitamin C
Podporuje normální funkci imunitního systému.

Vitamin C a selen
Podporují normální funkci imunitního systému.

Vitamin A
Pomáhá udržovat normání zrak a normální funkci imunitního systému.

Vitamin D, A a zinek
Přispívají k normální funkci imunitního systému a hrají důležitou roli v procesu dělení buněk.

Železo a kyselina pantothenová
Pomáhají snížit vyčerpanost a únavu.

Vitamin B1, B2, biotin a niacin
Přispívají ke správné látkové výměně důležité pro tvorbu energie a normální funkci nervového systému.

Vitamin B6, A a B12
Příspívají k normální tvorbě červených krvinek.

FEMIBION

Parametry

EAN
4054839760815
4054839760815
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
28 ks
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
P&G Health Austria
Adresa výrobce
Hößlgasse 20-22, 9800 Spittal an der Drau, Rakousko

Užívejte 1 tabletu a 1 tobolku denně a zapijte trochou vody, nejlépe při hlavním jídle.

Složení (tableta): fosforečnan vápenatý, cholin tartarát, plnidlo: mikrokrystalická celulóza, kalcium L askorbát, bisglycinát železnatý, leštící lá tka: hydroxypropylmethylcelulóza, hydrogenovaný olej ze sójových bobů, barvivo: uhličitan vápenatý, plnidlo: zesíťovaná sodná sůl kar boxymethylcelulózy, maltodextrin, leštící látka: polyvinylalkohol, polyethylenglykol, mastek & hydroxypropylcelulóza, nikotinamid, protispékavé l átk y: hořečnaté soli mastných kyselin, mastné kyseliny & hydrogenfosforečnan vápenatý, kyselina: kyselina citronová, oxid zinečnatý, DL tokoferyl acetát, D pa ntothenát vápenatý, modifikovaný škrob, sacharóza, škrob, pyridoxin hydrochlorid, riboflavin, thiamin mononitrát, retinyl acetát, L methylfolát vápe natý (Metafolin®), kyselina listová, jodid draselný, selenan sodný, D biotin, cholekalciferol, kyanokobalamin

Složení tobolky: koncentrovaný rybí olej bohatý na DHA, rybí želatina, zpevňující látka: glycerol, světlicový olej, zahuštovadlo: mono a digly cer idy mastných kyselin, DL α tokoferylacetát, lutein, antioxidant: extrakt bohatý na tokoferol, emulgátor: lecithiny.

Neobsahuje lepek ani laktózu.

Doporučenou denní dávku nepřekračujte. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplňky stravy neužívejte jako náhradu pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu.

Přípravek není určen pro těhotné ženy. Vzhledem k obsahu vitamínu A se nesmí užívat během prvního trimestru těhotenství . Při otěhotnění během kojení přejděte na Femibion ® 1.

FEMIBION 3 Kojení 28 tablet...

511,00 Kč