0

WALMARK Herba-C rapid 45+15 tablet

Akutní podpora imunitního systému a dýchacích cest. Bez konzervantů, lepku a laktózy.
Více informací
WALMARK

Velikost balení:

60 ks
30 ks
Brzy skladem
199,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Herba-C Rapid je doplněk stravy prémiové kvality s vysokou dávkou vitaminu C, zinku a optimální kombinací 4 bylinných extraktů (echinacey, černého bezu, pelargónie a kurkumy). Vitamin C také známý jako kyselina askorbová, je ve vodě rozpustný vitamin důležitý pro mnoho fyziologických funkcí. Naše tělo potřebuje konstantní příjem vitaminu C, protože si ho neumí samo vytvořit. Kromě podpory imunitního systému vitamin C také přispívá k tvorbě kolagenu a tím uchovává zdravé kosti, chrupavky, zuby, dásně a kůži. Navíc chrání buňky před oxidativním stresem způsobeným volnými radikály a přispívá také ke snižování únavy a vyčerpání. Zinek je nezbytnou minerální látkou pro celou řadu biologických funkcí a je důležitou složkou mnoha enzymů v lidském těle. Zinek podporuje správnou funkci imunitního systému a chrání buňky před oxidativním stresem způsobeným volnými radikály. Echinacea (Echinacea purpurea) je jednou z nejoblíbenějších rostlin tradičně používaných pro podporu imunitního systému a dýchacích cest. Zároveň má příznivý vliv na dolní močové cesty. Pelargonie (Pelargonium sidoides) má příznivý vliv na horní cesty dýchací. Černý bez (Sambucus nigra) podporuje dýchací cesty a celkově imunitní systém. Přirozeně obsahuje celou řadu cenných látek jako tannin, aminokyseliny, karotenoidy, rutin, vitaminy a flavonoidy. Přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem způsobeným volnými radikály. Přispívá k pročištění organismu. Kurkuma (Curcuma longa) má antioxidační vlastnosti, pomáhá podpořit dýchací cesty a celkový imunitní systém.
WALMARK

Parametry

EAN
8596024020886
8596024020886
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
60 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Walmark
1 tableta denně, 2 tablety v případě zvýšené potřeby, zapijte tekutinou. Užívejte po jídle.
Kyselina L-askorbová, látky protispékavé (celulosa, stearát hořečnatý, talek, oxid křemičitý, kyselina stearová), bez čený extrakt, pelargonie extrakt, stabilizátory (zesíťovaná sodná sůl karboxymethylcelulosy, hydroxypropyl methylcelulosa, polydextrosa), echinacea extrakt, kurkuma extrakt, citrát zinečnatý, barviva (oxid titaničitý, brilantní modř, riboflavin), triglyceridy, maltodextrin.
Nevhodné pro děti do 12 let, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování, uchovávejte mimo dosah dětí a pamatujte, že doplňky stravy nejsou náhradou pestré stravy.

WALMARK Herba-C rapid...

199,00 Kč