0

GREEN IDEA Imunita a močové cesty DÁRKOVÁ SADA

Dárková sada s doplňky stravy pro podporu obranyschopnosti organismu a normální funkce močových cest.

Více informací
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
379,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

GREEN IDEA Imunita a močové cesty DÁRKOVÁ SADA

Přírodní vitamín C

Doplněk stravy 60 tobolek ​

100 % vegan

Jedná se o biologicky aktivní bylinnou směs bohatou na Vitamín C a celou řadu dalších aktivních látek (vitamíny, minerály a další). Přírodní původ komplexu významně zvyšuje vstřebatelnost a využitelnost. Vitamín C přispívá k udržení normální funkce imunitního systému a to i během intenzivního fyzického výkonu a po něm. Dále přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, k normální tvorbě kolagenu pro správnou funkci kostí, chrupavek a k normální funkci cév. Vitamín C podporuje ochranu buněk před oxidativním stresem. Přispívá k normální činnosti nervové soustavy, normální psychické činnosti, k normálnímu energetickému metabolismu a ke správné funkci kůže, zubů a dásní.

Lichořeřišnice větší - bylinný extrakt

Doplněk stravy 60 tobolek ​

100 % vegan

Přípravek přispívá k normální funkci imunitního systému. Používá se zejména v oblasti urogenitálního a dýchacího aparátu. Vhodné používat souběžně s užíváním antibiotik. O lichořeřišnici větší se v herbářích hovoří jako o „rostlinném antibiotiku“, používaném zejména v oblasti urogenitálního a dýchacího aparátu.

Průduškový bylinný čaj

Unikátní bylinná kompozice 6 druhů bylin podporuje normální činnost dýchacího systému díky své antibakteriální aktivitě. Použité byliny doporučujeme při problémech horních cest dýchacích. Bylinná směs Průduškový čaj je vhodná pro posílení imunitního systému, osvěžení těla, tonus a vitalitu.

Parametry

EAN
8595643612328
Léková forma
Pasta
Výrobce
Green Idea s.r.o.

Přírodní vitamín C

Acerola (Malphigia emarginata) stand. extrakt z plodu (vitamín C 17 %), Šípek (Rosa canina) stand. extrakt z plodu (Kyselina gymnamová 10 %), Rakytník (Hippophae Rhamnoides) stand. extrakt z plodu (flavonoidy 10 %), Kyselina askorbová (vitamín C), Stearan hořečnatý rostlinného původu (plnidlo), vegetariánská kapsle.

Lichořeřišnice větší - bylinný extrakt

Lichořeřišnice větší (Tropaeolum majus) standardizovaný extrakt z celé rostliny (10:1), vitamín C (kyselina L-askorbová), mikrokrystalická celulóza (plnidlo), stearan hořečnatý (plnidlo), vegetariánská kapsle.

Průduškový bylinný čaj

Máta peprná nať (Menthae piperitae herba), Sléz maurský květ (Malvae mauritaniae flos), Jitrocel list (Plantaginis folium), Borovice horská výhonky (Pini pumilioni turio), Lišejník islandský (Cetraria islandica), Proskurník lékařský kořen (Althaeae radix).

GREEN IDEA Imunita a močové...

379,00 Kč