0

PHARMA ACTIV Vitamín C 1000 mg 60 kapslí

Lipozomální vitamín C má v porovnání s jinými formami vyšší vstřebatelnost.
Více informací
Pharma Activ
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
361,00 Kč Vč. DPH

(6,02 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

PHARMA ACTIV Vitamín C 1000 mg 60 kapslí

Lipozomální vitamín C má v porovnání s jinými formami vyšší vstřebatelnost. Je to dáno tím, že vitamín C je obalen fosfolipidovými bublinkami tzv. lipozomy. Lipozomální obal chrání vitamín C před degradací, umožňuje rychlejší a účinnější vstřebávání, stejně tak lepší přístup do nitra buněk. Vitamín C je nezbytný pro správný rozvoj a fungování organismu. Díky lipozomální formě je velmi dobře vstřebatelný. Přispívá k udržení normální funkce imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm, současně přispívá k normální tvorbě kolagenu a chrupavek. Jako antioxidant podporuje imunitní systém a ochrání buňky před oxidativním stresem. Snižuje míru únavy a vyčerpání. Podporuje vstřebávání železa.
Pharma Activ

Parametry

EAN
8594195440854
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Velikost balení
60 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Pharma Activ
2 kapsle denně. Denní dávka obsahuje 1000 mg lipozomální formy vitamínu C (kyselina L-askorbová) 1250% referenční hodnoty příjmu.
Kyselina L-askorbová (Vitamín C), plnidlo (maltodextrin), plnidlo (glycerol), protispékavá látka (hořečnaté soli mastných kyselin), emulgátor (slunečnicový lecitin fosfolipidy), HPMC kapsle (hydroxypropylmethylcelulóza, barvivo – oxid titaničitý).
Není určeno dětem do 3 let. Těhotné a kojící ženy užívají po dohodě s lékařem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nevhodné pro osoby alergické (přecitlivělé) na některou z látek ve složení produktu.

PHARMA ACTIV Vitamín C 1000...

361,00 Kč