0

Phyteneo Stomaphyt ústní voda 250ml

Ústní voda s vysokým obsahem bylinných extraktů a xylitolem určená pro každodenní péči o ústní dutinu. Neobsahuje fluor. Svěží mátová chuť.
Více informací
Phyteneo
Skladem
155,00 Kč Vč. DPH

(0,62 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Phyteneo Stomaphyt ústní voda 250ml

Bylinná ústní voda s extrakty řepíku, heřmánku a šalvěje pro každodenní péči o hygienu ústní dutiny. Je vhodná pro osoby s citlivými dásněmi, při zvýšené tvorbě plaku, při používání zubních protéz, můstků a korunek. Reguluje výskyt bakterií v dutině ústní.n Má velmi jemnou mátovou příchuť.n Benefityn • herbální složenín • jemná mátová příchuť dobře snášená i dětmi • bez syntetických barviv a aromatn • omezuje tvorbu zubního plakun • odstraňuje zápach z ústn Popisn Ústní voda Stomaphyt je vyvinuta pro každodenní perfektní péči o ústní dutinu, zejména o dásně a měkké tkáně. Omezuje tvorbu zubního plaku, pečuje o podrážděné dásně, reguluje výskyt bakterií v dutině ústní a odstraňuje tak nepříjemný zápach z úst.n Ústní voda vyniká jemnou, příjemně svěží chutí mátové silice. Neobsahuje sloučeniny fluoru, je tak vhodná pro osoby citlivé na tuto látku. Neobsahuje syntetická barviva a aromata.n Řepík lékařský působí při zevním užití působí adstringentně.n Heřmánek pravý má hojivé, antibakteriální, protizánětlivé, adstringentní a deodorační účinky.n Šalvěj lékařská působí adstringentně a antibakteriálně, v tradičním léčitelství byl často používán při péči o ústní dutinu.n Xylitol inhibuje nárůst zubního plaku. Mechanismus inhibice je založen na průniku xylitolu do bakteriální buňky.
Phyteneo

Parametry

EAN
8594071270025
Cesta podání
Do dutiny ústní
Velikost balení
250 ml
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od 15 let
Režim výdeje
Kosmetika
2x denně, 10 ml proplachovat alespoň po dobu 30 sekundn Naplňte odměrku 10 ml ústní vody a intenzivně proplachujte ústa po dobu alespoň 30 sekund. Poté roztok vyplivněte. Případné polknutí není nebezpečné. Pro dosažení optimálního účinku doporučujeme po aplikaci ústní vody 30 minut nejíst a nepít.
Extrakt řepíku lékařského, Extrakt heřmánku pravého, Extrakt šalvěje lékařské, n Xylitol, Ricinový olej

Phyteneo Stomaphyt ústní...

155,00 Kč