0

Phyteneo Neocident ústní voda/kloktání 250 ml

K výplachům úst/kloktání při zvýšených nárocích na ústní hygienu. Antimikrobiální složka reguluje množení bakterií, které jsou zodpovědné za zápach z úst. Nezpůsobuje zabarvení zubů. Podpůrná péče při léčbě zánětů v dutině ústní.
Více informací
Phyteneo
Skladem
146,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

K výplachům úst / kloktání při zvýšených nárocích na ústní hygienu. Vhodná jako podpůrná péče při léčbě zánětů v dutině ústní. Antimikrobiální složka reguluje množení bakterií, které jsou zodpovědné za zápach z úst. Ústní voda Neocident je vyvinuta pro hygienickou péči o ústní dutinu. Omezuje tvorbu zubního plaku, reguluje výskyt bakterií a odstraňuje tak nepříjemný zápach z úst, pečuje o podrážděné dásně a měkké tkáně. Ústní voda vyniká jemnou, příjemně svěží chutí. Neobsahuje alkohol, proto nepálí/neštípe. Přípravek mohou používat i děti, těhotné a kojící ženy. Vhodný i pro dlouhodobé používání. Bez obsahu syntetických barviv. Antimikrobiální složka Octenidine HCl v kombinaci s pheynoxyethanolem regeneruje ústní mikroflóru a reguluje množství bakterií v dutině ústní. Neocident je tak vhodný jako podpůrná péče při léčbě zánětů v dutině ústní.
Phyteneo

Parametry

EAN
8594071270599
8594071270599
Cesta podání
Nosní
Velikost balení
250 ml
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od narození 0+
Režim výdeje
Kosmetika
2-3x denně, 10 ml proplachovat alespoň po dobu 30 sekund Naplňte odměrku 10 ml roztoku a intenzivně proplachujte ústa po dobu 30 sekund. Roztok poté vyplivněte, nepolykejte. Pro dosažení maximálního účinku se doporučuje nejíst a nepít po dobu alespoň 5 minut po použití.
Octenidine HCl, Phenoxyethanol, Aqua, Glycerine, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Gluconate, Mentha Piperita Oil, Aroma, Ethylhexylglycerine, Sucralose, Citric Acid, Limonene.

Phyteneo Neocident ústní...

146,00 Kč