0
  • Krátká expirace

Phyteneo Neocide gel 0.1% Octenidine 50ml

Antimikrobiální gel určený pro hygienu ústní dutiny se širokou škálou účinků. Zamezuje množení bakterií, tvorbě plaku a biofilmů v dutině ústní, pomáhá rychlé regeneraci ústní mikroflóry. Díky pomerančové příchuti je dobře přijímán i malými dětmi.
Více informací
Phyteneo
Skladem
146,00 Kč Vč. DPH

(2,92 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Phyteneo Neocide gel 0.1% Octenidine 50ml

Antimikrobiální gel určený pro hygienu ústní dutiny se širokou škálou účinků. Zamezuje množení bakterií, tvorbě plaku a biofilmů v dutině ústní, pomáhá rychlé regeneraci ústní mikroflóry. Díky pomerančové příchuti je dobře přijímán i malými dětmi. Gel s antimikrobiální složkou Octenidine slouží při zvýšených nárocích na ústní hygienu, například v případě nošení fixních rovnátek. Napomáhá regeneraci ústní mikroflóry. Jeho předností je šetrnost, rychlý nástup účinku, bezpečné použití a širokospektrální využití. Aktivní složkou je moderní, povrchově aktivní antibakteriální složka Octenicide HCL, která brání množení mikrobů.
Phyteneo

Parametry

EAN
8594071270223
8594071270223
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Gel
Velikost balení
50 ml
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od narození 0+
Režim výdeje
Kosmetika
Expirace
28.9.2024
Léčivými látkami jsou octenidini dihydrochloridum a phenoxyethanolum. Jeden g kožního spreje obsahuje octenidini dihydrochloridum 1 mg a phenoxyethanolum 20 mg. \n \n Ostatní látky\n ricinový olej, sodium gluconate, hydroxyethylcellulose, glycerol, pomerančová silice
Octenidine HCl, Phenoxyethanol, ricinový olej, sodium gluconate, hydroxyethylcellulose, glycerol, pomerančová silice

Phyteneo Neocide gel 0.1%...

146,00 Kč