0

AurisClean ušní sprej 15 ml

AurisClean ušní sprej aktivně odstraňuje ušní maz a snížuje riziko ušního zánětu. Přípravek má unikátní složení a umožňuje pohodlnou aplikaci. Je vhodný pro děti i dospělé.
Více informací
AurisClean
Skladem
170,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Po aplikaci tohoto zdravotnického prostředku se do zevního zvukovodu uvolňuje aktivní kyslík, který napomáhá odstraňovat nadměrný ušní maz. Před použitím u dětí mladších 12 let se poraďte s lékařem. Balení obsahuje 15 ml lahvičku roztoku s dávkovačem a návodem k použití.
AurisClean

Parametry

EAN
8594059737977
8594059737977
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Sprej
Velikost balení
15 ml
Určeno pro
Dospělé a děti
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Před použitím zahřejte lahvičku v dlani. Poté držte lahvičku ve vzpřímené poloze, přiložte dávkovač ke zvukovodu a aplikujte následovně:n n Prevence: 1–2 dávky do každého ucha 1–2x týdně, aby se zabránilo tvorbě nánosu ušního mazu.n n Při vytvoření ušní mazové zátky: Jestliže lékař nedoporučí jinak, aplikujte 1–2 dávky 2x denně po dobu cca 4 dní před návštěvou lékaře.n n Preventivně u plavců: Vstříkněte 1–2 dávky do každého ucha ihned po koupání. Tato aplikace eliminuje nežádoucí efekty vzniklé vtečením vody do zvukovodu po koupání.
Glycerin, propylenglykol, karbamidperoxid, purifikovanou vodu, edetát disodný, kyselinu vinnou, citronan sodný, ethylalkohol.
Nezavádějte aplikátor příliš hluboko do zevního zvukovodu, je to obzvláště důležité při aplikaci u malých dětí. Vyhýbejte se kontaktu s očima, nepolykejte. Prostředek nepoužívejte při bolestivosti ucha, perforaci ušního bubínku, citlivosti na kteroukoli ze složek prostředku a také při chronických zánětlivých stavech středního ucha a zvukovodu. Těhotné a kojící ženy a děti mladší 12 let by měly používat AurisClean pod dohledem lékaře. Uchovávejte při pokojové teplotě, chraňte před světlem, chraňte před dětmi. Po otevření spotřebujte do 6 měsíců.

AurisClean ušní sprej 15 ml

170,00 Kč