0

Phyteneo Otic Solution ušní kapky 10ml

Ušní kapky jsou vhodné pro odstraňování mazu, vody a nečistot ze zevního zvukovodu, k mírnění obtíží (bolest, zarudnutí, svědění) a prevenci onemocnění zevního zvukovodu.
Více informací
Phyteneo
Skladem
153,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Ušní kapky jsou vhodné pro odstraňování mazu, vody a nečistot ze zevního zvukovodu, k mírnění obtíží (bolest, zarudnutí, svědění) a prevenci onemocnění zevního zvukovodu.

Benefity

  • - komplexní péče
  • - zmírňují bolestivé projevy při zánětu
  • - protizánětlivé a antimikrobiální účinky
  • - vhodný jako prevence u osob se sklonem k opakovaným infekcím zevního zvukovodu souvisejícím s dlouhodobým kontaktem s vodou (tzv. plavecké ucho)
  • - prevence před vznikem mazové zátky
  • - při aplikaci ve formě kapek nevzniká žádný tlak, který může dráždit citlivý zvukovod, roztok navíc rychle zateče i do obtížně přístupných částí zvukovodu
  • - šetrná a jednouchá aplikace pomocí pipetky je dobře snášená i dětmi
  • - osvědčený způsob aplikace, jednoduše proveditelný v jakékoli poloze, vhodný i pro ležící kojence
  • - s obsahem rostlinných složek (thymol, měsíček, divizna, třezalka)

Otic Solution jsou ušní kapky určené k aplikaci do vnějšího zvukovodu. Směs glycerinu a butylen glykolu změkčuje a rozpouští ztvrdlou mazovou zátku, ale je zároveň mísitelná s vodou. Díky schopnosti vázat vlhkost odstraňuje případný otok. Léčivá látka cholin salicylate zamezuje vzniku nebo rozvoji bakteriálních zánětů a mírní bolestivé projevy při zánětu. Léčivá látka Thymol působí antibakteriálně, což je vhodné v případě, že ve zvukovodu ulpí zbytky vody, která může vytvořit vhodné prostředí pro nárůst infekcí. Další léčivou složkou je ethanolický extrakt směsi bylin (květ měsíčku lékařského, květ divizny velkokvěté a nať třezalky tečkované), který napomáhá regeneraci a stimuluje samočistící schopnost pokožky.

Phyteneo

Parametry

EAN
8594071270094
8594071270094
Cesta podání
Ušní
Léková forma
Ušní kapky
Velikost balení
10 ml
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od narození po konzultaci s lékařem
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek

Pomocí pipetky aplikujte 2–3 kapky / 2–4 x denně pro každé ucho. Před použitím kapky ohřejte na tělesnou teplotu např. ohřátím v dlaních. K čištění ucha přistupujte nejdříve 10 min po aplikaci. Doporučená doba souvislého používání nemá přesáhnout 5 dní.

Detailní popis použití: Po použití přípravku se ušní maz rozpustí a volně vyteče (zbytky jsou patrné např. v ušním boltci), případně se změkčí a je pak lehce odstranitelný mechanicky. V případě mechanického odstraňování doporučujeme používat vatové tyčinky s obezřetností, neboť mazová zátka může být obtížně přístupná a může dojít k jejímu zasunutí hlouběji do zvukovodu.

U žádné složky přípravku nejsou dosud známy nežádoucí interakce, přesto by těhotné nebo kojící ženy a děti mladší 3 let měly přípravek používat po konzultaci s odborným lékařem.

Cholin salicylate 80 % 174 mg, Extrakt z třezalky tečkované 3,53 mg, Extrakt z měsíčku lékařského 5,25 mg, Extrakt z divizny velkokvěté 3,53 mg, Thymol 1 mg, evandulový olej, glycerin, butylen glykol

Phyteneo Otic Solution ušní...

153,00 Kč