0

GS Ginkgo 60 premium 60+30 tablet + dárek

Lepší paměť, soustředění a prokrvení. Premiové GS Ginkgo 60 mg z mladých lístků ginkga, obohaceného o hloh, který podporuje prokrvení, a gotu kolu pro podporu paměti a soustředění. Navíc hořčík pro normální psychickou a nervovou činnost.
Více informací
GS

Velikost balení:

90 ks
60 ks 90 ks
Brzy skladem
340,00 Kč Vč. DPH

(3,78 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

GS Ginkgo 60 premium 60+30 tablet + dárek

Ginkgo se vyznačuje mimořádnou schopností odolávat procesům vlastního biologického stárnutí a nepříznivým vnějším vlivům. GS Ginkgo 60 PREMIUM je prémiový přípravek s vysokým obsahem extraktu ginkga z mladých lístků, který se získává speciální technologií (obsahuje 24 % ginkgoflavono­glykosidů a 6 % terpenolaktonů). Tím je zaručeno vysoké množství nejdůležitějších účinných látek v každé tabletě. Navíc obohaceno o hloh, který podporuje prokrvení, a gotu kolu pro podporu paměti a soustředění.
GS

Parametry

EAN
8595693300374
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
90 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Green-Swan Pharmaceuticals
Užívejte 1 tabletu denně, nejlépe při jídle.
Plnidla (celulóza, sodná sůl karboxymethylcelulózy), oxid hořečnatý, Ginkgo biloba – extrakt z listů, gotu kola (Centella asiatica) – extrakt z nati, hloh obecný (Crataegus laevigata) – extrakt z plodů, protispékavé látky (oxid křemičitý, stearan hořečnatý), potahovací látka (hydroxypropylmethylcelulóza), barvivo (oxid železitý).
Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladujte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené dávkování. Poraďte se s lékařem, užíváte-li léky ovlivňující srážení krve. Ginkgo biloba může snižovat krevní srážlivost. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Osoby s poruchami krevní srážlivosti mohou užívat pouze se souhlasem lékaře. Uchovávejte v suchu při teplotě 10–25 °C. Chraňte před vlhkem a přímým slunečním zářením. Výrobek je bez cukru, bez lepku a bez laktózy.

GS Ginkgo 60 premium 60+30...

340,00 Kč