0

NOVENTIS Magnesium B6 + rhodiola 30 tablet

Tablety s obsahem přírodního hořčíku z moře, vitaminu B6 a extraktu rozchodnice růžové. Vhodné pro osoby se zvýšenou psychickou a fyzickou zátěží.
Více informací
Noventis
Skladem
119,00 Kč Vč. DPH

(3,97 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

NOVENTIS Magnesium B6 + rhodiola 30 tablet

Hořčík a vitamin B6 pro podporu energie, snížení únavy a správnou funkci nervového systému. Přípravek Magnesium B6 + Rhodiola obsahuje kombinaci přírodního hořčíku z moře, který je dobře vstřebatelný, vitaminu B6 (pyridoxin) a extraktu rozchodnice růžové. Oceníte ho zejména při zvýšené psychické a fyzické zátěži.n Hořčík (magnesium) je základní minerální složka lidského těla. Spolu s vitaminem B6 pomáhají snížit míru únavy a vyčerpání. Přispívají k normální činnosti nervové soustavy a k normální psychické činnosti, příznivě ovlivňují energetický metabolismus. Hořčík navíc působí pozitivně na normální činnost svalů, pomáhá ke zdravým zubům a kostem a přispívá k elektrolytické rovnováze. Vitamin B6 podporuje normální fungování imunitního systému. Rhodiola se řadí mezi tzv. adaptogeny, pozitivně ovlivňuje duševní a fyzickou výkonnost, vitalitu, přispívá k normálnímu trávení.
Noventis

Parametry

EAN
8595014721017
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
30 ks
Určeno pro
Dospělé
Věk od
Od 12 let
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Noventis
Užívejte 1 tabletu ráno. Tablety se polykají celé a zapijí se sklenicí vody.
Jedna tableta obsahuje: Hořčík 100 mg (26 %*), vitamin B6 2,5 mg (178 %*) a extrakt z rozchodnice růžové 104 mg.n Složení: plnidlo mikrokrystalická celulóza, hydroxid hořečnatý Aquamin Mg, extrakt kořene rozchodnice růžové 3% (Rhodiola rosea, kořen), plnidlo hydroxypropylmetylcelulóza, stabilizátor sodná sůl kroskarmelózy, protispékavá látka stearan hořečnatý, pyridoxin hydrochlorid stabilizátor polyvinylpyrrolidon, potah tablety: leštící látka polyvinylalkohol, zvlhčující látka polyethylen glykol/ makrogol, protispékavá látka talek, barviva E 172, E 120, E 171.
Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí.

NOVENTIS Magnesium B6 +...

119,00 Kč