0

PHARMALINE Psyllium rozpustná vláknina 250 g

Přírodní indická vláknina s čistotou 98%. V ekonomickém a uzavíratelném sáčku. Neobsahuje fytáty, lepek ani složky mléčného či obilného původu. Neobsahuje GMO.
Více informací
PHARMALINE

Velikost balení:

250 g
275 g
Skladem
145,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Psyllium je vysoce čistá přírodní vláknina z Jitrocele indického, bez použití přídatných látek. Je ideálním doplňkem běžné stravy prospěšným pro zdravé zažívání. Psyllium obsahuje rozpustnou vlákninu, která na sebe váže vodu. Vláknina silně nabobtná a vytvoří měkký gel, který podpoří složení střevní mikroflóry, a tím zlepší průchod potravy zažívacím traktem a zároveň optimalizuje jeho funkci. Psyllium není návykové a proto je vhodné i pro dlouhodobé užívání.
PHARMALINE

Parametry

EAN
8595054901479
8595054901479
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Prášek
Velikost balení
250 g
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Mogador
Vložte 2 čajové lžičky do sklenice vlažné vody a zamíchejte. Pro dosažení lepšího efektu se doporučují 2-3 porce denně a v průběhu celého dne dodržujte pitný režim. Doporučujeme užívat 30 minut před jídlem. Lze jej také přidávat například do jogurtů či jiných pokrmů.
Psyllium ovata je 98% vyčištěné osemení Jitrocele indického. Neobsahuje fytáty, lepek ani složky mléčného či obilného původu.
Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí!

PHARMALINE Psyllium...

145,00 Kč