0

BELLASIN Celluslim 40+ 120 tobolek

Doplněk stravy podporující efektivní hubnutí, redukci celulitidy a potlačení projevů menopauzy. Inovativní složení. Pro potřeby ženského organizmu po 40. roku života.
Více informací
BELLASIN

Velikost balení:

120 ks
60 ks
Skladem
986,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Posílený komplex účinných látek pomáhá stimulovat spalování tuků a pomáhá předcházet jejich akumulaci (zelený čaj), pomáhá snižovat chuť k jídlu a podporuje pocit plnosti po jídle, čímž příspívá ke snížení kalorického příjmu (len), pomáhá redukovat celulitidu a je vědecky prokázáno, že zlepšuje celkové zdraví a vzhled pokožky (vinná réva), potlačuje příznaky menopauzy jako jsou návaly horka, pocení, neklid či podrážděnost (červený jetel). Guarana potlačuje únavu a příznivě působí na vitalitu a duševní pohodu žen. Vitaminy K2 a D3 podporují udržení normálního stavu kostí a omezují tak negativní dopady menopauzy na jejich pevnost.
BELLASIN

Parametry

EAN
8594059739803
8594059739803
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tobolky
Velikost balení
120 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Simply You Pharmaceuticals
1 tobolka 2× denně. Nejlépe ráno a v poledne společně s jídlem. Neužívejte před spaním – obsahuje kofein.
Zelený čaj extrakt, extrakt z červených pomerančů, guarana extrakt, jetel červený extrakt, sója extrakt, extrakt z červených hroznů, len extrakt, extrakt z plodů arónie, synefrin extrakt, vitamin D3, vitamin K2.
Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do + 25 °C.

BELLASIN Celluslim 40+ 120...

986,00 Kč