0

LEROS Čaje pro voňavé Vánoce 3x20 sáčků

Dárková sada obsahuje tři druhy bylinkových čajů vhodných pro čas Vánoc.
Více informací
LEROS
Brzy skladem
172,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

BYLINKOVÁ VESELOST

Zklidněte mysl a nalaďte se na pozitivní vlnu s lahodnou směsí meduňky a heřmánku doplněnou o oregáno neboli dobromysl. Voňavou směs bylinek doplňují lístky honeybush, medového keře, díky němuž má výsledný nápoj příjemně nasládlou, medovou chuť.

BYLINKOVÁ ENERGIE

Yerba maté neboli cesmína paraguayská je již po tisíce let známá pro svoji schopnost podpořit tělesnou i duševní vitalitu. Tato čajová směs se skvěle hodí i k nastartování do nového dne. K udržení bdělosti ji používali již jihoameričtí indiáni – odvar ze sušených lístků posvátného stromu považovali za nápoj bohů. Má svěží vůni po mátě a lehce kyselkavou, příjemnou chuť k doplnění pitného režimu. Barva čaje je sytě červená.

BYLINKOVÉ VÁNOCE

V čaji se snoubí jemná chuť bylin a omamná vůně koření, hlavně kardamomu, hřebíčku, badyánu a skořice. Ibišek s šípkem dodávají čaji lahodnou kyselkavou chuť a pomerančová kůra ho doplňuje o typicky vánoční citrusové aroma. Má zářivě rubínové zbarvení.

 

LEROS

Parametry

EAN
8594740530696
Léková forma
Nálevové sáčky
Režim výdeje
Čaje a rostlinné přípravky
Výrobce
Leros, s.r.o.
Leros, s.r.o.

BYLINKOVÁ VESELOST

Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepoužívejte při přecitlivosti na některou složku čajové směsi. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy.

BYLINKOVÁ ENERGIE

Obsahuje kofein. Výrobek není určen pro děti do 3 let. Nepoužívejte při přecitlivělosti na některou složku čajové směsi.

BYLINKOVÉ VÁNOCE

Není určeno pro děti do 3 let. Nepoužívejte při přecitlivělosti na některou složku čajové směsi. Uchovávejte na suchém místě do 25 °C, chraňte před světlem a cizími pachy. Ukládejte mimo dosah dětí.

LEROS Čaje pro voňavé...

172,00 Kč