0

CLINICAL Melatonin forte 5 mg 100 tablet

Melatonin přispívá ke zkrácení doby nutné pro usnutí.
Více informací
CLINICAL

Velikost balení:

100 ks
30 ks

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

CLINICAL Melatonin forte 5 mg 100 tablet

Melatonin přispívá ke zkrácení doby nutné pro usnutí. Příznivého účinku se dosáhne při přívodu nejméně 1 mg melatoninu v kvantifikované porci před spaním. Melatonin přispívá ke zmírnění subjektivního pocitu únavy v důsledku časového posunu. Příznivého účinku se dosáhne při přívodu nejméně 0,5 mg, které je třeba požít krátce před spaním v první den cesty a po několik dalších dní po příjezdu do cílového místa. Hořčík přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, normální činnosti svalů, syntéze bílkovin a podílí se na procesu dělení buněk. Aquamin – unikátní mořský komplex, jež je zdrojem hořčíku a dalších až 74 minerálů. Hořčík pocházející z Aquaminu je ze 100% organický a přírodní. Je získáván z mineralizovaných mořských řas rodu Lithothamnion pocházejících ze dna Atlantického oceánu.
CLINICAL

Parametry

EAN
0745240563228
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
100 ks
Určeno pro
Dospělé
Věk od
Od 18 let
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Clinical nutricosmetics
1/2 tablety denně. Denní dávka obsahuje Hořčík (Aquamin mořský hořčík, uhličitan hořečnatý) 56,25 mg 15%*, Melatonin 2,5 mg * % referenční hodnota příjmu.
Plnidlo (mikrokrystalická celulóza), AquaminTM mořský hořčík (uhličitan hořečnatý), protispékavá látka (hořečnaté soli mastných kyselin, melatonin.
Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřesahovat doporučenou denní dávku. Určeno dospělým osobám od 18 let. Těhotné a kojící ženy užívají po dohodě s lékařem. Užívání je vhodné konzultovat s lékařem. Užívat jen před předpokládanou dobou spánku, protože může způsobit ospalost. Nevhodné pro osoby alergické (přecitlivělé) na některou z látek ve složení produktu. Vhodné pro vegetariány a vegany. Nevhodné pro osoby se snížení glukózovou tolerancí a citlivostí na insulin, nelze též vyloučit zvýšené riziko rozvoje autoimunitních onemocnění.

CLINICAL Melatonin forte 5...

299,00 Kč