0
Krátká expirace

STADA Spileep 30 tablet

Doplněk stravy pro podporu klidného spánku a svěžího rána. Založen na přírodní bázi a vysoké kvalitě.
Více informací
STADA
Skladem
152,00 Kč Vč. DPH

(5,07 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

STADA Spileep 30 tablet

SpiLEEP je doplněk stravy ve formě tablet. Jedná se o vysoce kvalitní přípravek na přírodní bázi obsahující L-theanin a kombinaci extraktů z chmele otáčivého a kozlíku lékařského. Přípravek je určen lidem, které trápí neklid, poruchy nálad, strach a podrážděnost způsobující obtíže se spánkem. L-theanin je látka obsažena v zeleném čaji. Čajovník je rostlina, která téměř výhradně produkuje tuto látku. Je to aminokyselina, která je syntetizována v kořenu rostliny a koncentruje se v listech. Chmel otáčivý podporuje normální činnost nervové soustavy. Kozlík lékařský podporuje zdravý spánek - stres.
STADA

Parametry

EAN
8596024019552
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
30 ks
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Stada
Expirace
30.9.2024
Adresa výrobce
Stadastraße 2-18, 61118 Bad Vilbel, Německo
1-2 tablety denně. Alespoň půl hodiny před usínáním.
Látky protispékavé (celulosa, uhličitan vápenatý, oxid křemičitý, talek, stearát hořečnatý), chmel otáčivý extrakt, L-theanin, kozlík lékařský extrakt, stabilizátory (hydroxypropyl methylcelulosa, zesíťovaná sodná sůl karboxymethylcelulosy, hydroxypropylcelulosa), barvivo (oxid titaničitý), koncentráty (jablko, černý rybíz, ředkvička, spirulina), triglyceridy. Jedna tableta obsahuje: Chmel otáčivý (Humulus lupulus) stand. extract, flavonoidy 0,4% 150,0 mg, L-theanin 100,0 mg, Kozlík lékařský (Valeriana officinalis), kyselina valerenová 0,8% 50,0 mg.
Nepoužívejte před aktivitami vyžadujícími zvýšenou pozornost. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu a temnu, při teplotě do 25 °C. Výrobek uchovejte v původním vnitřním balení. Nepřekračujte doporučené denní dávkování, uchovávejte mimo dosah dětí a pamatujte, že doplňky stravy nejsou náhradou pestré stravy.

STADA Spileep 30 tablet

152,00 Kč