0

GREEN IDEA Spánek premium sirup 500 ml

K navození relaxace a klidného spánku. Vhodný k regeneraci.
Více informací
GREEN IDEA
Brzy skladem
250,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Originální receptura sirupu Spánek PREMIUM spojuje výtažky z bylin, které slouží k navození klidného a plnohodnotného spánku. Kvalitní spánek je nutný k dosažení plnohodnotné kvality života.

Meduňka lékařská pomáhá navodit kognitivní a duševní zdraví. Povzbuzuje dobrou náladu a relaxaci. Doporučuje se při poruchách spánku. Přispívá k normálnímu trávení. Podporuje normální funkci oběhové soustavy a hormonální rovnováhu.

Lípa přispívá k normální funkci dýchacího systému a k normálnímu trávení.

Plody Kustovnice (Goji berry) jsou vyhledávaným „všelékem“ a adaptogenem. V tradiční čínské medicíně jsou užívány jako recept na dlouhověkost.

Kustovnice je nekonečným zdrojem biologicky aktivních látek.

Kozlík lékařský přispívá ke klidnému a spokojenému spánku a k normální činnosti nervové soustavy (kognitivní funkce). Doporučuje se užívat k relaxaci v případě neklidu, úzkosti a nervozity. Podporuje normální činnost kardiovaskulárního systému, upravuje krevní tlak. Podporuje normální trávení.

Chmel otáčivý je antioxidant, který přispívá k normální činnosti nervové soustavy, k relaxaci a dobrému spánku. Má uklidňující účinek a přispívá k menopauzálnímu komfortu.

GREEN IDEA

Parametry

EAN
8595643603784
8595643603784
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Sirup
Velikost balení
500 ml
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Green Idea
Adresa výrobce
Knínická 2018/7, 664 34 Kuřim, Česká republika
15 – 30 ml 30 minut před očekávaným spánkem. Přípravek není návykový, je možné jej užívat i dlouhodobě. Před použitím protřepte.
Glukózo-fruktózový sirup, Glycerol, Kozlík lékařský (Valeriana officinalis) standardizovaný extrakt z kořene (Kyselina valerenová 0,8 %), Kustovnice čínská/ Goji berry (Lycium chinensis) standardizovaný extrakt z plodu (Polysacharidy 40 %), Chmel otáčivý (Humulus lupulus) standardizovaný extrakt z šištice (Flavony 5 %), Meduňka lékařská (Melissa Officinalis) standardizovaný extrakt z květu (5:1), Lípa srdčitá (Tilia Cordata) standardizovaný extrakt z květu (10:1), Sorban draselný.
Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Zvýšení denní dávky není zdravotním rizikem. Není vhodné pro děti do tří let, těhotné a kojící matky. Ukládat mimo dosah dětí! Nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu. Případný zákal není na závadu.

GREEN IDEA Spánek premium...

250,00 Kč